Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: Weblebi.com Kısa Film Yarışması ! kafadan at fx1 veriyo bunlar elle kurmalı kamera veriyorlar:) Weblebi diyince; bana alcağım tonla şeyin hepsiburada.com'dan bedava kargo ile geleceği için fikir değiştirip hepsiburada.com'dan almam ge... |
Forumda Duyurular |
19 yıl önce |
|
Cevap: adobe premiere 2.0 video çekim tarihi Tag olarak özelliklerinde kayıtlı olabilir ama hiç sanmıyorum bence de böyle birşeyin imkanı yok sadece yaratılış tarihine bakabilirsin. |
Forumda Adobe Premiere |
19 yıl önce |
|
Cevap: Dizüstü Performansı Fiyatı ne kadar Casper iyidir. |
Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları |
19 yıl önce |
|
Cevap: İzmir'de Sinekler Buluşuyor. Ya sen? Ben de gelmek istiyorum ama gelebilirsem İzmir'e daha öncesinde iş için geleceğim o kadar kalabilirmiyim bilemiyorum.. Kıskandım kayan uçan kaçan yazıları:) |
Forumda Duyurular |
19 yıl önce |
|
Cevap: kendi yaptığım camcrane 3 metre ek ile 4.5 metreydi sanırım:) |
Forumda DIY - Kendin Yap |
19 yıl önce |
|
Cevap: YENİLENDİ! Kurgucu.com sitesi tartışma başlığı Ben kazmayım bakmayın bana:Pjoomla ile www.izmirsinek.com'daki gibi film yerine program başlığı ekleyebiliriz örneğin.Kullanımı da gayet rahat. |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: YENİLENDİ! Kurgucu.com sitesi tartışma başlığı Joomla çok iyi bence www.izmirsinek.com'da kullanıyoruz çok başarılı dimi Ahmet:) |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Re: ... ne fiyat ne bayii koymamışlar saolsun unomat... burda bi setleri war!! link arızalı sanırım. |
Forumda Sinema'da Işık |
19 yıl önce |
|
Cevap: YENİLENDİ! Kurgucu.com sitesi tartışma başlığı Ben çalışmayı göremedim ya:) |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: YENİLENDİ! Kurgucu.com sitesi tartışma başlığı :)Çay içmeye hazırmıyız? çaycı remzi kop kop kop |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: HVX200 Kamera ile kayıt CitiDISK-Firestore Unutmayın HVX ile hdd kayıt yaparsanız bunu işleyecek iyi bir pc ve süper bi hdd olması gerekiyor:) |
19 yıl önce | |
|
Cevap: YENİLENDİ! Kurgucu.com sitesi tartışma başlığı İyidir ne trafik olacak zaten forumda:) |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: Plugin'siz Ev Yapımı Silah Efekti... (Yapılmıştır) Ben de istiyorum oranın adresi sitesi varsa fln..Çok uygun ben İstanbul'dan 120 ye buldum.Bi tane daha bulmuştum uçmuştu 1 milyar istemişti bas git dicektim:) Markası Double Eagle'mı? |
Forumda Duyurular |
19 yıl önce |
|
Cevap: YENİLENDİ! Kurgucu.com sitesi tartışma başlığı :)heheYok çay getir yok kahve getir canımı alında kurtulayım. O işleri halledin.Ben de yardımcı olmaya çalışırım ama tanıdığım bi tane var o da forum hostu yapmıyor. Tasarımda yardımcı olurum cidden z... |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: YENİLENDİ! Kurgucu.com sitesi tartışma başlığı Ben bu işlerden anlamadığım için uzak duruyorum höst yok domayin fln. |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |