Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: YENİLENDİ! Kurgucu.com sitesi tartışma başlığı Omega şu karlanma şeysini istiyorum:) |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: YENİLENDİ! Kurgucu.com sitesi tartışma başlığı İşim bitsin logo ve bannerlar geliyor ölçüleri sitedeki alan kadar yapacam. |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: YENİLENDİ! Kurgucu.com sitesi tartışma başlığı hah slogan'ıda bulduk kurguda hallederiz. |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: Ratatoueytiey (rat-a-tey-tey) Ünlü şarkıcı Fatih Ürek'in son klibinin süpervizörüyle çalışıyoruz, oldukça sağlam, kaşmirden greenbox yaptı bize böle pullu pullu:) |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: Ratatoueytiey (rat-a-tey-tey) Değerlendireye alacak isveçli bilim adamları florürlü diş macununu bulduktan sonra lütfen hatta kalın.Dönücez size.. |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: Ratatoueytiey (rat-a-tey-tey) Teşekkürler, biz sizi ödemeli arayacağız.Peynirlerle aranız nasıl efenim?Kedilerden korkarmısınız?Issız bir adaya düşseniz yanınıza alacağınız 3 şey ne olur? |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: Ratatoueytiey (rat-a-tey-tey) Yaz, kuyruğunu kendi getirecek.Şimdi biz ajanslarla görüşüyoruz çocuk için havuçu olmassa pırasayı ayarlicaz.Fare içinde mikiye ve microsoft kablosuz optik mouse'a teklif verdik bill abi sıcak bakmadı... |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: Ratatoueytiey (rat-a-tey-tey) Ciddiyim yakında filmi geliyor, afişini paylaştım.Şimdi bi fare bi de turuncu çocuk arıyorum.Bulursam çekcem:D |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Ratatoueytiey (rat-a-tey-tey) Yeni bir Pıxar animasyonu vizyona girdi, sizin de yorumlarınızı alalım:) |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: YENİLENDİ! Kurgucu.com sitesi tartışma başlığı İşten kafamı kaldırabilirsem 3-5 tane görsel yollacayağım akşama:) |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: Reel stream , mini mac ve mucizevi 4:4:4 kayıt CineForm Prospect 2K DualLinkCineForm's award-winning software products deliver a real-time, 8-bit or 10-bit, Digital Intermediate workflow for use within leading video applications including Adobe Pr... |
Forumda Kurgu |
19 yıl önce |
|
Cevap: Hâkimiyet Başlangıç olarak konudan bahsetmek istiyorum, açıkcası bir brifing gibi başlayan film daha uzatılarak daha fazla açıklanabilirdi, daha iyi olabilirdi..Çünkü doğanın öfkesini tamamen yapılan gökdelenle... |
Forumda Arşiv |
19 yıl önce |
|
Cevap: Weblebi.com Kısa Film Yarışması ! Züper tabi, iyi kamera yani. |
Forumda Duyurular |
19 yıl önce |
|
Cevap: HANDS.. (bknz.Guinness) bira:) Çok zevkli birşeydi gerçekten. |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: İzmir'de Sinekler Buluşuyor. Ya sen? Apri yazını kaçırdım azmettim bekledim:)Hepa yavru sen sakalını mı kestirdin. Bende kestirdim yeni yeni aynaya bakabiliyorum acayip kötü bişi. Toplaşma Türkçe miş Beetle. Artı kayan yazılar bu topice ... |
Forumda Duyurular |
19 yıl önce |