Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: YENİLENDİ! Kurgucu.com sitesi tartışma başlığı aa hata varmış:)makasın alt bıçağı dudağın altından çıkması lazım, onu hallederim:D |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: YENİLENDİ! Kurgucu.com sitesi tartışma başlığı Güzel olmuş fontları düzgün yapsaydın keşke sade kardeşim sade istiyoruz:) |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: YENİLENDİ! Kurgucu.com sitesi tartışma başlığı Ben uğraşırım benimle uğraşıcak olanlara da açığım. |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: YENİLENDİ! Kurgucu.com sitesi tartışma başlığı Güzel olmuş aslında:)Fotoğraf güzelmiş ama tabi işlemesi kötü, yenilerini de bekliyoruz.Zaten benim tavsiyem banner ayda bi kere farklı tarz da olarak değişsin. |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: YENİLENDİ! Kurgucu.com sitesi tartışma başlığı 123 |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: Biri bizimle dalga geçiyor..Kelalaka dedirtecek reklamlar.. Ped reklamlarını tek geçerim, Evy Lady der özel günlerimde beyaz giymem yok voleybol oynamam, etmem işimi yaparım inşaat mühendisi kızımız bir içim su nedense:) Neden kadınları şişman, çirkin kadınla... |
19 yıl önce | |
|
NOX NOX class="go2wpf-bbcode" src=" "> Oha demek ister ah şu deli gönül. * 2K resolution (2048 x 1152 at 25-fps max) * Full HD (1920 x 1080, progressive, 23.98-, 24-, 25-fps) ... |
19 yıl önce | |
|
Cevap: YENİLENDİ! Kurgucu.com sitesi tartışma başlığı koyoti daha sempatik bence. |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: Biri bizimle dalga geçiyor..Kelalaka dedirtecek reklamlar.. Koptum yarıldım ya:)Ata Demirer'e haha. Benim en çok sinir olduğum reklamlarda çocukların ve bebeklerin resmen oyuncak gibi kullanılması ve şirinlik muskalarından tonla para kazanılması son reklamda p... |
19 yıl önce | |
|
Cevap: YENİLENDİ! Kurgucu.com sitesi tartışma başlığı Okurken arkada Battlefield 1942 müziği çalarken canlandı gözümde:) Küresel ismi ile kurgucu.com sadece bizim değil internet aleminde kaybolmuş editörlerinde buluşma noktası olacağa benziyor, bence en ... |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: YENİLENDİ! Kurgucu.com sitesi tartışma başlığı "Stormy" kullanıcı adı deaktif edildi veya yeni oluşturuldu. Bukullanıcı hakkındaki bilgileri (eğer gerekiyorsa) kontrol etmelisinizve uygun olanı yapmalısınız. Bu linki kullanarak kullanıcının profil... |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: YENİLENDİ! Kurgucu.com sitesi tartışma başlığı Kim çıksın ortaya:)Pandalara dövdürtcez sadece.. |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: YENİLENDİ! Kurgucu.com sitesi tartışma başlığı Ben de son sorumu bilemedin beni engelledin sandım 😆 |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: YENİLENDİ! Kurgucu.com sitesi tartışma başlığı Çak formatı Omega:D |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: YENİLENDİ! Kurgucu.com sitesi tartışma başlığı Bende 4lü dimes meyve suyu aldım ondan vermem.. |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |