Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
OYUN izlemek için:www.vimeo.com/442677 Kamera Arkası: Özgür BakarEray AkyamanerOnur ÜnsalDoğuş AkyüzHemi BehmoarasBirge ArısoyÖzgür Özel YönetmenlerBarış AkyüzEray Akyamaner SenaryoEyüp Altınışık Prodüksiy... |
Forumda Arşiv |
19 yıl önce |
|
Cevap: Coca Cola Reklamındaki Dallar Dalları psd olarak brushları genelde bulunuyor psd olarak kaydet ve AE'ye at. Benim yaptığım teknik, atılan dalların başından masklayarak başlayıp sonuna kadar masklamak yani.Maskı başında dalları gös... |
Forumda After Effects |
19 yıl önce |
|
Cevap: Hareketli omuzda yada rayli cekim
|
Forumda Görüntü Yönetimi |
19 yıl önce |
|
Cevap: Kamera bakımı Kamera satan yerlerden veya elektronikçilerden. |
Forumda Tüketici Sınıfı Kameralar |
19 yıl önce |
|
Cevap: Hareketli omuzda yada rayli cekim Reklamsa rayı tercih et. |
Forumda Görüntü Yönetimi |
19 yıl önce |
|
Cevap: Coca Cola Reklamındaki Dallar İfade kabiliyetine hayranım:) |
Forumda After Effects |
19 yıl önce |
|
Cevap: UMUT-SU-Z (KafadanAt yarışması ) Güzel olmuş eline sağlık.. |
Forumda Arşiv |
19 yıl önce |
|
Cevap: YENİLENDİ! Kurgucu.com sitesi tartışma başlığı Yıeah yıeah yıeah (Barni moloztaş gülüşü) |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: İnternet Ucuzladı! Vatana Millete Hayırlı Olsun İnanmayın yalan:) |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: YENİLENDİ! Kurgucu.com sitesi tartışma başlığı Siteden pirint sikrin ile çalmıştım bende:D |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: YENİLENDİ! Kurgucu.com sitesi tartışma başlığı Aha işte kanıt.Tutuklayın memur bey.Ben kızlardan hoşlanıyorum koyoti, bırak peşimi:D |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: YENİLENDİ! Kurgucu.com sitesi tartışma başlığı Photoshop bilenin elinde silaha dönüşebiliyor:) |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: YENİLENDİ! Kurgucu.com sitesi tartışma başlığı Fatih Ürek dinlediğimi gören koyoti'nin mesajı.Bu arada pembe puntolu koptum:D |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: YENİLENDİ! Kurgucu.com sitesi tartışma başlığı Şampuan gibi oldu 😀 Fred Çakmaktaş kılıklı Fatih Ürek'in şarkısını armağan ediyorum sana koyoti Hosgeldinnnn yüregimeeeeHosgeldin yar yüregimeBosver be elalem ne derse desinHadi hadi hadi hadi hadiiii... |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: YENİLENDİ! Kurgucu.com sitesi tartışma başlığı aynı dilden konuşmuyoruz sizle 🙂 buna kanaat getirdim benşöle hareketli renkli canlı bişi olsa ya Arkadaşlık sitesi mi açıyoruz la:)Sade ve sadece.Seni almıyoruz siteye:D banlıcaz yok sana cancanlı bi... |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |