Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: Filmlerden,sevdiğiniz kadrajlar.
|
19 yıl önce | |
|
Cevap: (Steadicam ) - FlasCam Marka Yolunda. Başarılar. |
Forumda DIY - Kendin Yap |
19 yıl önce |
|
Cevap: BEKO - Karışık Reklam Kurgusu Sondaj'da fena değil ama birleştirmekten öte çekip ayırmak gibi bi anlamı var:D |
Forumda Arşiv |
19 yıl önce |
|
Cevap: kafadanat yarışması hk. [email protected] 'muş ama benimki 1 aydır bekliyor mail'de attım sallamadılar abicim.Onaylanmadığına dair mailde gelmedi ama video öyle duruyo koyulmadı.Dandik prodüksiyon işte:D |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: OYUN Rotoscope yaparsam epey beklersiniz:)Ki zannetmiyorum bu filme gider mi gitmez mi?!Önceden düşünüyorduk da sonradan başka bi projeye yaparım diye düşündüm. Anam sen iste tek kare sana çizim:) |
Forumda Arşiv |
19 yıl önce |
|
Cevap: BEKO - Karışık Reklam Kurgusu kürtaj:D |
Forumda Arşiv |
19 yıl önce |
|
Cevap: NOX Benim HV20'im var haha Abow çok dandikmiş code bu:D |
19 yıl önce | |
|
Cevap: NOX Red kadar ucuz derken?80 milyara bi kamera vermem açıkcası fiyatı 20.000civarında ise bence güzel gibi. * Full HD (1920 x 1080, progressive, 23.98-, 24-, 25-fps) |
19 yıl önce | |
|
Cevap: BEKO - Karışık Reklam Kurgusu kurgu kurgu:D |
Forumda Arşiv |
19 yıl önce |
|
Cevap: YENİLENDİ! Kurgucu.com sitesi tartışma başlığı Photoshop derslerini de yakın zamanda video gerektirmeden koyarım.Diğerleri videolu daha iyi oluyor ama zorluyor:D |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: BEKO - Karışık Reklam Kurgusu Ya o öyle oldu 25fps ile koydum diye sanırım youtube kafayı yedi:D Sonra tekrar uploadlicam. |
Forumda Arşiv |
19 yıl önce |
|
BEKO - Karışık Reklam Kurgusu Sıkıntıdan deneme amaçlı 10 tane reklam filmini müzik eşliğinde kurguladım, bakalım müzikle aynı senkronları tutturabilecekmiyim diye.. Yorumlarınızı yazarsanız sevinirim, fazla uğraşılmış bir iş deği... |
Forumda Arşiv |
19 yıl önce |
|
Cevap: NOX Baykal Eylem işte:D Herşeye b.k atıyo:) Site kapalı şuan bilmiyorum neden, fiyatını araştırıyorum ama bulamıyorm tabi. Sanırım bir de 24 ve 25 kayıt beraber yapabiliyor. |
19 yıl önce | |
|
Cevap: YENİLENDİ! Kurgucu.com sitesi tartışma başlığı Doldurcaz işte içini:DVidyo tuturyullarla, programlarla, makalelerle:D |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: YENİLENDİ! Kurgucu.com sitesi tartışma başlığı Açıldı, karın ağrısı döneminde şuanda.www.kurgucu.com |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |