Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: Boom yerine ne kullanabilirim 🙂 hehe yapayim sana güzel bi avatar |
Forumda Ses ve Kayıt |
19 yıl önce |
|
Cevap: Güncel Doğubank Kamera Fiyatları 8 milyar civarı olabilir. |
19 yıl önce | |
|
Cevap: kliplerdeki ve dizilerdeki çerçeveli videolar hakkında... Murad Küçük tarzı. |
Forumda Adobe Premiere |
19 yıl önce |
|
Cevap: Boom yerine ne kullanabilirim claricestarling avatar kullansın kampanyası başlatıyorum.:) |
Forumda Ses ve Kayıt |
19 yıl önce |
|
Cevap: kliplerdeki ve dizilerdeki çerçeveli videolar hakkında... Magicbullet'in kendi hazır kaşları var mesela ama tabi dediği gibi yapabilirsin çok daha akılcı oluyor öyle:) Croplayarak yapabilirsin ben nasıl yaptım dersek; AE'de 3 video koydum alt ve üst kaştaki ... |
Forumda Adobe Premiere |
19 yıl önce |
|
Cevap: CompostiteLab/Effects Lab Güzel program tavsiye ederim. |
Forumda Diğer Yazılımlar |
19 yıl önce |
|
Cevap: Şayin Filmindeki Bir Efekt Bakalım izliyim bi ara merak ettim, evde de net yok pehh. |
Forumda After Effects |
19 yıl önce |
|
Cevap: Kamera bakımı Zaten fiyatı o civarlarda daha ucuza bulursanız bana da haber verin:D |
Forumda Tüketici Sınıfı Kameralar |
19 yıl önce |
|
Cevap: Bıçak Sırtı Dizisinde Kullanılan Kameralar ? 5 kısa filmin buluşması daha mantıklı 5 yönetmenli bir film değil 5 film içeren bir film. onu bırakında dizinin çekimleri gerçekten iyi ama sanmıyorum 35mm red gibi aletleri kullanıcaklarını dizilere ... |
Forumda TV Yapımları |
19 yıl önce |
|
Cevap: kliplerdeki ve dizilerdeki çerçeveli videolar hakkında... Crop efekti ile Premiere'de yaparsın aslında veya AE 'de de ama tabi o kliplerde ne kullanılmıştır bilinmez büyük olasılık Final Cut Pro'dur. Önceden yaptığım bi çalışma.buyur; |
Forumda Adobe Premiere |
19 yıl önce |
|
Cevap: Filmlerden,sevdiğiniz kadrajlar. yok böyle bi panaroma Gerçeğiyle neredeyse aynı çok güzel yapmışlar Devamına gerek varmı, çıkartma sahneleri çok güzeldi. tabiki harika!harika! denemeye gerek yok:D |
19 yıl önce | |
|
Cevap: hande'ye tecavüz haha güzel bi yaklaşım. |
Forumda Duyurular |
19 yıl önce |
|
INDY MOGUL (Düşük bütçeli FX stüdyosu) INDY MOGUL Indy Mogul is the network dedicated to DIY filmmakers and film lovers alike. Our first show, Backyard FX, is a creative and funny 'how-to' guide for making film effects on the cheap. New e... |
Forumda DIY - Kendin Yap |
19 yıl önce |
|
Cevap: BEKO - Karışık Reklam Kurgusu Bu arada Beko'nun birkaç reklamlarını paylaşmak istiyorum hepsi birbirinden güzel, izlemenizi tavsiye ediyorum. Arçelik'in dökme demir dandik robotunun yanında oscarlı film gibi kalıyor:) |
Forumda Arşiv |
19 yıl önce |
|
Cevap: BEKO - Karışık Reklam Kurgusu Eklendi. |
Forumda Arşiv |
19 yıl önce |