Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: gönderdiğim frgaman neden kabul olmuyo Fotoşap diye birşey var.Seda sayan bile insana benziyor ise, çok ulu bir program demektir. |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: camera hakkinda Anlayamadım ama sanırım sen kapalı devre güvenlik kamerası yanını istiyorsun? |
Forumda Görüntü Yönetimi |
19 yıl önce |
|
Cevap: Panasonic GS Serisi Kameralar ile ilgili herşey 400 500'den iyi ama artık kullanım ömrü fazla kalmadı 2004 çıkışlı kamera gs500 alsan daha randımanlı çalışabilirsin. |
19 yıl önce | |
|
Cevap: bu kamerayı tanıyan var mı ? Sirkelendim ve kendime geldim:)Yok ya dandik gs500 daha iyi sonuç verir heheŞaka maka bir yana Sony HD kameralarındaki teknolojiyi artık yapabileceğini bildiğimiz gibi prosumer kameralara yerleştirdi.... |
19 yıl önce | |
|
Cevap: nasıl bir kamera bu?! Lıkgıdı lıkgıdı 😀 |
19 yıl önce | |
|
Cevap: bu kamerayı tanıyan var mı ? hmm CineAlta hmm XDCAM hmm.. |
19 yıl önce | |
|
Cevap: gönderdiğim frgaman neden kabul olmuyo Ne kadar ekmek o kadar köftemiydi o?:) |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: nasıl bir kamera bu?! 🙂O 2 kablo genelde dijitale aktarıyor diye biliyorum.Yani harddiske fln kaydediyor.Ama 35 diye geneli çekilmiştir.Birkaç sahne öledir.dediğin gibi.Ama yüksek fps filmli bi kamera içer yani filmi:) |
19 yıl önce | |
|
Cevap: Bıçak Sırtı Dizisinde Kullanılan Kameralar ? BSG'nın görüntüleri o kadar da iyi değil.Hmm dijital he ilginç.🙂 |
Forumda TV Yapımları |
19 yıl önce |
|
Cevap: jvc GY HD100 xl2 yanına bile yaklaşamaz. |
19 yıl önce | |
|
Cevap: RED Kameralar RED sadece pentium 3'lerle kurgulanıyormuş:D:D:D |
19 yıl önce | |
|
Cevap: nasıl bir kamera bu?! Ben filmli demedim ki:Dzaten yüksek fps çeken kameraya o kadar bi şarjör biraz komik:) |
19 yıl önce | |
|
Cevap: nasıl bir kamera bu?! Yok zaten sanırım bu direk bi veriye atıyor diye biliyorum altta ve üstte bulunan kablolar yüksek fps çalışan kameraların prensiplerinden duruyor.Ama filmli değil sanırım. |
19 yıl önce | |
|
Cevap: nasıl bir kamera bu?! Stedicam özelliği yokki.Büyük olasılık yüksek fps çeken kameralardan birtanesidir.Süper yavaşlatılmış çekimler için. |
19 yıl önce | |
|
Cevap: PANASONİC HVX 200 NEREDEN TEMİNE DİLEBİLİR Aydınlar Fotoğraf daha 2 hafta önce vitrinde duruyordu. |
Forumda Kamerayı Bulmak |
19 yıl önce |