Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: Fragman! Bi arkadaş okuldan çıkışta gelmiş sanki, öbürü de Keanu Reeves ve Christian Bale arası bir arkadaş olmuş.. Kötahya kötahya. Durmak yok, yola devam. |
Forumda Arşiv |
19 yıl önce |
|
Cevap: bu kamerayı tanıyan var mı ? Ben niye ereke midir ondan oluyorum ya.Ben boxer geçircem kafama şöyle kalpli malpli. Haklı olabilirsin IBM doğrudur:)Olmadı sökeriz kasasını üstüne 2 tane headsink 2 tane de koca fan tamamdır, su soğ... |
19 yıl önce | |
|
Cevap: camera hakkinda Yok kısa film biliyorum onu da:)Bu teknikle nasıl çekmişler onu anlamadım daha doğrusu bu tekniği neden ve niçin kullansınlar ki:) |
Forumda Görüntü Yönetimi |
19 yıl önce |
|
Cevap: bu kamerayı tanıyan var mı ? burda paso PS3 kafe açılıyor asma kilidi zorlarsak ne monitör derdimiz kalır ne PS3:D Ama bildiğim kadarı ile ps3'lerde intel işlemci var.XBOX 360'da 2 tane G5 var xbox'a mı yönelsek napsak ki:)Moviem... |
19 yıl önce | |
|
Cevap: döndüm arkadaşlar:D 180 derece mi?360 mı |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: YENİLENDİ! Kurgucu.com sitesi tartışma başlığı :)Seni Şeykci yapcaz olur mu.Ama siteye türbanla girmek yasak. |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: bu kamerayı tanıyan var mı ? 😀PS3'e XP Yüklenebiliyor, neden olmasın ki. |
19 yıl önce | |
|
Cevap: bu kamerayı tanıyan var mı ? PS2'yi çıkarttıklarında basın sözcüsü aynen şunu demişti:D PS5 çıkartma gücüne sahibiz, ama bunun için beklemeniz gerekecek:) Bu türlü pazarlamalara her zaman alışığız zaten.Ki Sony dayanamayıp yine P... |
19 yıl önce | |
|
Cevap: YENİLENDİ! Kurgucu.com sitesi tartışma başlığı Çok yakında yeni yüzüyle ve zengin içeriğiyle birllikte olcaz:) |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: KLAKET ?????????? sinemacıların kullandığı, montaj aşamasında kolaylık olsun diye olacak, üzerinde çekilen planın numarası, kaçıncı defa çekildiği vesaire yazan klak-klak alet, ayrıca başka bir fonksiyonu ses-görüntü s... |
Forumda Ticari Ürünler |
19 yıl önce |
|
Cevap: camera hakkinda Nasıl yani anlamadım açarmısın eglgia |
19 yıl önce |
|
Cevap: gönderdiğim frgaman neden kabul olmuyo 🙂 rakı balık (yok oha) |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: gönderdiğim frgaman neden kabul olmuyo .böeh böehh orçun orçuuun. |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: gönderdiğim frgaman neden kabul olmuyo Seda sayan'ın fotoşapsız hali Banu Alkan'ın çıplak sesine benzer:D |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: camera hakkinda Yok o kadar da değil.Bi kontroller 3 tane tilt yapan motor bunların kabloları içersinde bunu kumanda ve kayıt eden bir bilgisayar.Yine pahalı ama trilyon değil sanırım 1-2 milyarı bulur belki çünkü ka... |
19 yıl önce |