Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: İzmir'de Sinekler Buluşuyor. Ya sen? Höh eşşek kadar koymuş:) |
Forumda Duyurular |
19 yıl önce |
|
Cevap: reklam ve sinema Sinan Çetin?:S Nası yani.Turkcell reklamları ona ait diye biliyorum çoğunu. Bide çay reklamu var da:D |
19 yıl önce | |
|
Cevap: Fragman! de bakam kimsin sende bakam neymiş pusatde bakam neymiş o zırh |
Forumda Arşiv |
19 yıl önce |
|
Cevap: bu kamerayı tanıyan var mı ? Çizgili picamalarımı giyip geliyorum o zaman. |
19 yıl önce | |
|
Cevap: bu kamerayı tanıyan var mı ? Demin ayağımı bilgisayar masasına vurdum, çok acıyor.Ben gelemem. |
19 yıl önce | |
|
Cevap: Panasonic md 10000 için geniş açı lens Her kameranın objektif çapı farkılıdır.Ve buna gelen görüntünün içeri yansımasını farkettirir uygun olmayan lensler.Kalkıp 72mm'lik bir objektife 38mm'lik birşey takamazsın, veya tam tersi. Step ringl... |
19 yıl önce | |
|
Cevap: Panasonic MD10000 ile ilgili herşey Bol keseden atan yeni üyemiz, Bir objektif olarak parasının karşılığını almaya çalışan bir üyemize yol gösterirken tamamen yalan yanlış bilgiler ile yanlış yol göstererek üyemizin yanlış bir kamera te... |
19 yıl önce | |
|
Cevap: reklam ve sinema Valla sanırım en çok reklamı çeken Sinan Çetin:D |
19 yıl önce | |
|
Cevap: arkadaşlar sizce doğru mu yaptım ? İnsan istediği hayaller peşinde koşmalı, ama ben derim ki STV okunmadan da sinemaya adım atılabilir. |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: camera hakkinda Kumandaları 150-300 dolar arası değişiyor sanırım modeline göre ama yan sanayi ürünleri de var tabi onlar daha ucuz. |
Forumda Görüntü Yönetimi |
19 yıl önce |
|
Cevap: YENİLENDİ! Kurgucu.com sitesi tartışma başlığı Nasıl oldu ki ibret olsun bari bizede.GET DATA BACK FOT NTFS bu programı kullan ben 140gblik olanı kurtardım. Hafif formatlayıp bu programla kurtarabilirsin. |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: bu kamerayı tanıyan var mı ? Pikniğe mi gidiyoruz hırsızlık mı yapıyoruz ben de o zaman mangal getiriyorum:D |
19 yıl önce | |
|
Cevap: bu kamerayı tanıyan var mı ? Forumu ateşe ver, belgeleri hemen yak:) |
19 yıl önce | |
|
Cevap: YENİLENDİ! Kurgucu.com sitesi tartışma başlığı Ağlamak istiyorum..Geçmiş olsun Eylem..:( |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: Fragman! "halı kanepe oturma gruplarında 15 ay vade" efekti beni benden aldı.. |
Forumda Arşiv |
19 yıl önce |