Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: Bıçak Sırtı - Ses sorunu?! Onun da bir nebze olsun etkisi var tabi öyle bir görüntüye color correction uygulayınca. |
Forumda Müzik ve Ses Miksajı |
19 yıl önce |
|
Cevap: OYUN Teşekkürler Kadir, öncesinde birkaç denemem olmuştu o kadar. Bakalım yakında biticek film. |
Forumda Arşiv |
19 yıl önce |
|
Cevap: TNK - Kalpsiz Muzik Video Bakalım nasıl olmuş, ilk indiren ben oluyorum sanırım. |
Forumda Arşiv |
19 yıl önce |
|
Cevap: OYUN Evet filmden kareler, kamera Canon HV20.Aslında HDV'de daha iyi ama işte SD olarak işlendi, o zaman daha iyi işleme veriyordu. |
Forumda Arşiv |
19 yıl önce |
|
Cevap: Bıçak Sırtı - Ses sorunu?! Yani beyaz ve beyaza yakın yerlerin aşırı parlaması. |
19 yıl önce |
|
Cevap: Bıçak Sırtı - Ses sorunu?! Adaptör var bence büyük olasılık çünkü dynamic range paso zortluyo. |
19 yıl önce |
|
Cevap: Oyun - Karelerden Film Bulma Alain Delon benim de aklıma gelmişti de saçma olur diye:)Kemal Sunal'ın bi filminde vardı:P |
19 yıl önce | |
|
Cevap: Plug-in Premiere plug-inleri genelde setup oluyorlar. |
Forumda Adobe Premiere |
19 yıl önce |
|
Cevap: Panasonic GS Serisi Kameralar ile ilgili herşey Forumda aratman yeterli öğrenmen için;) |
19 yıl önce | |
|
Cevap: Oyun - Karelerden Film Bulma Hangi adam ben daha bulamadım:) |
19 yıl önce | |
|
Cevap: Oyun - Karelerden Film Bulma Bi cokerin kaldı 😀 |
19 yıl önce | |
|
Cevap: Panasonic GS Serisi Kameralar ile ilgili herşey 30 fps çekim yapabilmek ikisinde de mevcut değil. GS500'deki pro cinema mod'u gamma ile de birlikte 25p yakınlaşmaya çalışmakta. Ben yerinde olsam GS500 alırdım. |
19 yıl önce | |
|
Cevap: BEYAZ MELEK Tabi ki teknik olarak Mahsun'un bir artısı kesinlikle yoktur.Yenilikçi bir görüntü yönetmeni ve sanat yönetmeni filmi de biraz kurtarmış gözükmekte. |
Forumda Uzun Metraj |
19 yıl önce |
|
Cevap: Hangi işlemciyi alsam ? Onlarda güzel ama Intel Core2duo kadar iyi değiller hele Quadlar kadar hiç. 1000 dolar üzerinde olan FX'e bile fark attı C2duo. |
Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları |
19 yıl önce |
|
Cevap: BEYAZ MELEK Ama şöyle birşey de varki.Bence bu kadarı bile yeterli. Bile derken kimsenin olamaz dediği adamın yaptığı filmin fragmanı. Bence çok güzel.Eminim film de güzel olacak.Ama keşke Mahsun oynamasaymış. |
Forumda Uzun Metraj |
19 yıl önce |