Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: Oyun - Karelerden Film Bulma Ben de tavsiye ederim;Dv-art'tan yeni bir kare bekliyoruz. |
19 yıl önce | |
|
Cevap: Dublaj ve Kayıt 2 model var bi ucuzlarında gördüğümüz tak çıkar ilerki modellerde kızaklı. |
Forumda Müzik ve Ses Miksajı |
19 yıl önce |
|
Cevap: arama zamanı valla ben de çıkmıyor. |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: BEYAZ MELEK Mahsun'dan yönetmen olmaz diyenlere kanıtlayacak sanırım kendini. Ben umutluyum, yönetmenim diye geçinen dandik bohem sınıfı burjuvalardan daha güzel birşeyler yapıyor.. Hiç olmassa kendini geliştiriy... |
Forumda Uzun Metraj |
19 yıl önce |
|
Cevap: Hangi işlemciyi alsam ? Aynen ya benim işlemcide 4-5 yıllık 60-70'leri gördüğünü hatırlarım PCAlert cayır cayır alarm verirdi:)Şimdi biraz soğuttum ama yine 50 ile açılıyo mübarek. |
Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları |
19 yıl önce |
|
Cevap: Dublaj ve Kayıt Helal bencede:) |
19 yıl önce |
|
Cevap: Dublaj ve Kayıt He bi de yönetmen konuşur, suflör konuşur.Ee bunlar duyulur.Ondan da dublaj yapılır. |
19 yıl önce |
|
Cevap: Hangi işlemciyi alsam ? Bence ikiside ideal.Şunu söylemek gerekir programlar desteklemediği sürece tek işlemci kullanıcaksın. Ben core2quad derim.8mb tamponu var.O.c'ile de 2,6 zorlarsın iyi olur. |
Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları |
19 yıl önce |
|
Cevap: Eskişehir Zone alarm kurmuşlar makineye, kırarız:Pİstanbul'a Donas istiyoruz!Bu forum bayram edeceği kesin açılırsa. |
Forumda Ekip Arayışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: çok ii amatör filmlerim vaarr ,beğenirsiniz merak etmeyin Bunlar kısa film mi şimdi?Canları sıkılmış çocukların. |
Forumda Arşiv |
19 yıl önce |
|
Cevap: Eskişehir ahahah |
Forumda Ekip Arayışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: Eskişehir Üle bi kahveye satıldım:)Bi kafe kıraounn arası. |
Forumda Ekip Arayışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: Fiyır Fucktör Bölüm - 1 güzeldi..kardeşin sana baya benziyormuş..devamını bekliyoruz... Ben de diyorum 2 tane Özgür ne alaka:PÇok benziyor gerçekten, ilerde dublörü olarak da görürüz. |
Forumda Arşiv |
19 yıl önce |
|
Cevap: Eskişehir Rapid demesek gelceğin yok:)Aramızdaki ilişkiyi editlicem Omige bilmiş ol:D |
Forumda Ekip Arayışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: Şahin Filminiz Rica ederim. |
Forumda Duyurular |
19 yıl önce |