Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: Bilgisayarım Niye Firewire'ımı Tanımaz O zaman onda bir sorun var driverlarla ilgili olabilir. |
Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları |
19 yıl önce |
|
Cevap: CANON HV Serisi Hakkında Her Şey! İşte istediğin yerde odaklamayı yapabildiğin için ister 1mm ister daha uzak yani sonsuza odaklamadığın sürece fluwuwuwuğğskkyy |
19 yıl önce | |
|
Cevap: Bilgisayarım Niye Firewire'ımı Tanımaz firewire kartın yerini değiştir. |
19 yıl önce |
|
Cevap: CANON HV Serisi Hakkında Her Şey! Haklısın ama şöyle birşey varki illa makro çekmeye gerek yok, demiyormuyduk "böhehe dialog çekiyorum arkası filuıuuwywwyyy olmuyor" diye aha işte daha kolay oluyor:P Çekcem çekcem geniş de çekcem az s... |
19 yıl önce | |
|
Cevap: Bilgisayarım Niye Firewire'ımı Tanımaz Port değiştir. |
19 yıl önce |
|
Cevap: Yeni Banner Denemeleri Banner 1Banner 2 |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: CANON HV Serisi Hakkında Her Şey! Hee yaparsın:)Obje objektifin önünde 1mm fln vardır herhalde.Çıkcam ama taşlarlar diye korkuyorm:D:D:D |
19 yıl önce | |
|
Cevap: CANON HV Serisi Hakkında Her Şey! Enayiler kutunun içine HV'den başka bi de Brevis koymuşlar:D |
19 yıl önce | |
|
Cevap: Yeni Banner Denemeleri Neyi BBG'den arak yaptım ki?Anlamadım:D |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: CANON HV Serisi Hakkında Her Şey! Yaklaşık 9-10m2 oda 50w oda ışığı ve ayna.Kusra bakmayın player ve timecode yazıları da çıktı alırken unutmuşum.Ama pek bi engel olmamakta. Resimler: Musluk makro: Musluk: Musluk 2 makro: Pizza ... |
19 yıl önce | |
|
Cevap: Panasonic GS Serisi Kameralar ile ilgili herşey Şöyle oluyor, daha fazla veri aktarımı daha fazla bandgenişliği.Bu da daha kaliteli görüntü oluyor. |
19 yıl önce | |
|
Cevap: Yeni Banner Denemeleri Kusra bakma bidılcım ben hiçbirini beğenmedim:) |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: çook genel bir soru??premiere cs3 hakkinda Korsana son:D böyle saçma şey olur mu ya.Wav. mi atıcaz yani? |
Forumda Adobe Premiere |
19 yıl önce |
|
Cevap: TNK - Kalpsiz Muzik Video Evet sanırım öyle:)Çünkü arada diğer tarafa geçiyor o tanecik. |
Forumda Arşiv |
19 yıl önce |
|
Cevap: TNK - Kalpsiz Muzik Video Kurgu çok iyi.Görüntüler çok iyi. Konu ve bağlantılar çok güzel olmuş.Geçişler acayip hoşuma gitti ışıkların kaymaları güzel olmuş. Bunun dışında performans gerçekten güzel aktarılmış.Belki fazla port... |
Forumda Arşiv |
19 yıl önce |