Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: İnternet'ten Videolar Aha Akbank reklamı:) |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: HD CEKILEN GÖRÜNTÜNÜN KAYIPSIZ CAPTURE EDILMESI tabiki farklı biri sıkıştırılmış mpeg2 biri sıkıştırılmamış sen sıkıştırılmamış olanı kullanırsan daha iyi olur. Şimdi HDV görüntünün bant oranı yüksek olduğu için kameralar mpeg2 formatında sıkıştırm... |
Forumda Adobe Premiere |
19 yıl önce |
|
Cevap: HD CEKILEN GÖRÜNTÜNÜN KAYIPSIZ CAPTURE EDILMESI uncomprimiert Bu ne demek acaba?HDV mpeg2 olarak kayıt edilir.Yani bu istersen umkomprimiert yap istersen komprimiert yap farketmez. Sanırım almanca kullanıyorsun Premiere'ı ama biz almanca bilmiyoruz... |
Forumda Adobe Premiere |
19 yıl önce |
|
Cevap: Asfalt Dünya - Beni Severmiş O (klip) Bence de, xlh1+mini35 artık heryerde kullanılan bir takım. |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: Dijital Foto.Makinesi İstiyorum;Yardım Fujinin bi yanıltıcılığı var 6 mp gözükürken tamamen efektif olarak vermekte yani 3,1 aslında 6,2 mp'e efektif olarak bölerek ulaşıyor.Yani büyük bir aldatmaca eğerki özelliklerde efektif yazısını gör... |
Forumda Fotoğraf Makineleri |
19 yıl önce |
|
Cevap: Dijital Foto.Makinesi İstiyorum;Yardım İşte sonunda benim derdime çare olan yazı:)Hiç araştırmamıştım ama Canon powershotlar 2-3mb bi fotoğraf çekerken bende aynı 4mp çözünürlüğü olan makine neden 400-700kb arası veriyor diyordum, çok sağo... |
19 yıl önce |
|
Cevap: Dijital Foto.Makinesi İstiyorum;Yardım Bu fotoğraf makinesi kompakt sınıfına giriyor eğer fotoğraf çekicek isen seni tatmin etmez.Sadece gezi öyle anı fotoğrafı çekersin. Manuel ayarlı birşey alman daha yararlı olur fotoğrafa başlayacak is... |
19 yıl önce |
|
Cevap: Oyun - Karelerden Film Bulma Hiç tanıdık değil ya kareler:S |
19 yıl önce | |
|
Cevap: polis Haluk Bilginer o kadar seviyor ki filmi yönetmenin bir sonraki filminde ne olursa olsun sette olacağım diyordu filmin galasında:) |
Forumda Uzun Metraj |
19 yıl önce |
|
Cevap: İnternet'ten Videolar Ben şu kısa boylu sarışın amerikan aktörünün zamanına denk gelmiştim 90lardı sanırım çak noris. |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: İnternet'ten Videolar aboahha bu ne bin sopa yedim şimdiye kadar:Dsüpermiş. tentenone tententwo:D |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: 🙂 Eskişehir'de yok gel burada aç;) ama açılacak sanırsam-umarım açılır-gider fıratpiçinoiçeriz-hallet abi. |
Forumda Ekip Arayışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: Asfalt Dünya - Beni Severmiş O (klip) Evet ben de yeni öğrendim.Teşekkürler yinede. |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: polis Ben de şunu anlatmaya çalışıyorum ki.Ana temasını anlamadıysan filmi de anlamamış oluyorsun.Yanılıyormuyum? |
Forumda Uzun Metraj |
19 yıl önce |
|
Cevap: polis Herkes görmek istediğini görür, ben başarılı bi o kadarda gerçek dışı bir film görüyorum, sen fiyasko görüyorsun. |
Forumda Uzun Metraj |
19 yıl önce |