Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: Hepa'nın düğünü Bütün forum davetlidir 🙂 oo Omega süpersin:DEglgaiga sen ne takcan alrm gonomonomon dvdlerini:D |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: Dijital Foto.Makinesi İstiyorum;Yardım Nikon D2x |
Forumda Fotoğraf Makineleri |
19 yıl önce |
|
Cevap: Hepa'nın düğünü Bütün forum davetlidir 🙂 Hah Omigacım geldik zurnanın zart dedi yere takı göreni, valla 35mm adaptörler, cs2 bundlelar, efenime tripoddu hdv kasetdi makbule geçer:P |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: premierede avi problemi Avi olduğuna emin misin dosyanın?Kodek problemi olabilir?Başka dosyalarda denedin mi bu sorun çıkıyor mu? |
Forumda Adobe Premiere |
19 yıl önce |
|
Cevap: Hepa'nın düğünü Bütün forum davetlidir 🙂 şey kem küm..haheyli halalulalı hamburleydi hiphop. |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: Hepa'nın düğünü Bütün forum davetlidir 🙂 ay çok güldüm ya:)mübarek kula kontur hemde koyoti bu:P |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: fotoğraf sitesi??? En son verdiğim site oldukça güzel Süha Dervent'in de bulunduğu bir site eskiden paralıydı üyelik fotoğraf koymak için ondan elitti umarım şimdi ücretsiz olması sorun çıkartmaz.Ama ben de bu sitenin t... |
Forumda Fotoğrafçılık Üzerine |
19 yıl önce |
|
Cevap: Hepa'nın düğünü Bütün forum davetlidir 🙂 Benim de bedava mesajım var haberiniz olsun:P |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: fotoğraf sitesi???
|
19 yıl önce |
|
Cevap: fotoğraf sitesi??? Ben seviyorum fk açıkcası gruplaşma heryerde var bunu unutmayalım:) Sonuçta puan toplamak için girmemek lazım o siteye fotoğraf yayınlıyorum ben sadece biri istedimi hazır link olarak yolluyorum içeri... |
19 yıl önce |
|
Cevap: fotoğraf sitesi??? fotokritik.com Fotoğraflarının çalıncağına inanmıyorum, çalınsa bile orjinalleri sen de dert etmemelisin. |
19 yıl önce |
|
Cevap: HD CEKILEN GÖRÜNTÜNÜN KAYIPSIZ CAPTURE EDILMESI İşte neyle sıkıştırdığına bağlı Procoder gibi birşeyle sıkıştırırsan 1 mb bile olur görüntü kalitesi aynı kalır, tamamen kodeklere bakıyor. |
Forumda Adobe Premiere |
19 yıl önce |
|
Cevap: Oyun - Bilgi Yarışması 12 saat boyunca aynı hamster mı kullanmış:)Ben olsam hamster katliamı yapardım açıkcası.Dramatik çikmunntt:) |
19 yıl önce | |
|
Cevap: Oyun - Karelerden Film Bulma Evet rapidciyiz biz:)Ben de izlemedim çünkü. |
19 yıl önce | |
|
Cevap: Oyun - Bilgi Yarışması Heyecandan öte kazık olur:) |
19 yıl önce |