Hepa

Eklenen Forum Cevapları

Cevap: 🙂

Starbucks açsana yaawww

Forumda Ekip Arayışı

19 yıl önce
Cevap: polis

Bence öyle:) örnk. Arabesk Erçin'e katılıyorum.Sonuçta adamın tarzı zaten baştada çıkıyor ortaya, gerçek sinema yapmıyorum diyor.

Forumda Uzun Metraj

19 yıl önce

ahah ben de gelip beleş çay içerim, rus mafyası peşinde ben sen daha vermeden youtube'a koydum.bittin sen.

Forumda Ekip Arayışı

19 yıl önce
Cevap: harici hddiskin usb sorunu ! ?

Yok Eylem öyle değil açık arttırma, benzersiz teklifi vermen gerekiyor.En yükseği değil.Yabi taban fiyatı 50 lira yine, birçok kişi 49 48 49,5 gibi rakamlar verdi diyelim.Ama bi tane de 47 var arasınd...

Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları

19 yıl önce
Cevap: İnternet'ten Videolar

o dovus sahneleri olan filmdeki aktris cynthia rothrock. her ne kadar bugun izledigimizde berbatligini gayet rahat gorsekte seksenlerdeki video kaset zamanlarinda bayila bayila izlerdik.sonra kendisi ...

Forumda Konu Dışı

19 yıl önce

Mediamarkt (e yok:P-valla-ciddimisin-yok allah belamı versin-peki abi.) Ümraniye'de var, bide Eskişehir'de var.Şuan o fiyat çok makul ama nakit alımda o fiyat zaten kredi kartın yokmuş.Diğer markalard...

19 yıl önce
Cevap: polis

Evet yine Türk izleyicisi her zamanki gibi anlamadı, amanda aman bütün klişeleri koydu sandı.Ama hiç absürd-komedi izlemedi tabi bu zamana kadar.

Forumda Uzun Metraj

19 yıl önce
Cevap: SAW IV

1234 dür o:)

Forumda Uzun Metraj

19 yıl önce

Geçenlerde tekrardan izlerken ben de ritme kapılıp yerimde sektim:P

Forumda Konu Dışı

19 yıl önce

bi dakikka hemşerim ben 70mm basıp yollacam belki sana nolii, nataşa ile aramzdaki bir mesele bu dimi krustiroskov??

Forumda Ekip Arayışı

19 yıl önce

yok ya para iadesi yokmuş artık eskiden vardı şimdi 100 lira harcayınca 1 lira kazanıyorsun:)

19 yıl önce

Götüremiyorsanda paranı geri veriyorlar:)

19 yıl önce

Uğur Yücel'in söylediği dışında evlerinin önü boyalı direk'in her versiyonu kötü, aman allam kötü yapmayın internet şarkıcısı olmayın, youtube meşhuru olmayın, yapmayın atv habere çıkmayın böeh öldürm...

Forumda Konu Dışı

19 yıl önce

dünyanın en iyi dövüş sahnelerinden bir tanesi Civelek köpek koydum bunun adına da:)

Forumda Konu Dışı

19 yıl önce

Bu arada filmi ben izledim, Maltepe üni.'nin sitesini hekledim o çok gizli filmi ana serverdan download ettim, şuan rus mafyasına satmaya çalışıyorum.bittiniz siz.

Forumda Ekip Arayışı

19 yıl önce
Sayfa 310 / 397