Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: netlik hakkında Fx1 için focus puller bulunmakta ama gereksinim duyarmısın bilemem.Büyük kamera olmasına hiç gerek yok bende HV20 var onun için bile yapıyorlar amatör olarak, youtube'dan faydalanabilirsin,Herşey oluy... |
19 yıl önce | |
|
Cevap: Dijital Foto.Makinesi İstiyorum;Yardım Evet iyileri var Özgürcüm ama bu modeller tamamen kandırmaca üstüne kurulu satış politikaları. |
Forumda Fotoğraf Makineleri |
19 yıl önce |
|
Cevap: netlik hakkında Evet oldukça güç olur, normalde bunu yapan bir eleman bulunur filmlerde focus puller.Netlik ayarı ondan sorulur.Her sahne için referan ölçümleri alınıp üstünde işaretlenir.Sonrasında hangi saniyede ve... |
19 yıl önce | |
|
Cevap: videoyu takılıyormuş gibi oynatmakk?? Böyle bir başlık vardı sanırım?Yanlış hatırlamıyorsam cevapta bulunması gerekiyor, arama yaparsan bulabilirsin ama yoksa zaten ilgili arkadaşlar cevaplayacaktır. |
Forumda Adobe Premiere |
19 yıl önce |
|
Cevap: İnternet'ten Videolar Harika! |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: Çalışan var mı? Meslekleriniz neler? Yok şaşırmış tümceler:PAnlayın işte fotoğraf çekerim, grafik diiizaayyyeeeeen yaparım:P |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: Dijital Foto.Makinesi İstiyorum;Yardım Burada en iyisi Kodak, sonra Sony olabilir.Kesinkez Fujiden uzak durun. |
19 yıl önce |
|
Cevap: Çalışan var mı? Meslekleriniz neler? Öğrenciyim, züğürdüm, mutluyum, fotoğraf çizerim, grafik dizayn çekerim. |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: Hepa'nın düğünü Bütün forum davetlidir 🙂 Düşük bütçeli düğün bu kısa metraj gibi açık büfeden pek bişi bekleme omiga:D |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: Dijital Foto.Makinesi İstiyorum;Yardım :)Yok ben Selçuk'a takılıyorum. |
19 yıl önce |
|
Cevap: capture card?? Scart derken s kompositlerse evet:)yoksa hayır yani.Ben anlamadım herhalde cümleyi şimdi düzgünce okuyunca gibi gibi hani süklüm püklüm boynundaa, hani soran gözlerle baakıncaaa.. mevsim bahar olun-ca... |
Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları |
19 yıl önce |
|
Cevap: Mikrofon Windshield bildiğim iki tane zeplin var: |
Forumda Ses ve Kayıt |
19 yıl önce |
|
Cevap: capture card?? :S hayır:D |
19 yıl önce |
|
Cevap: capture card?? Dazzle veya TV kartı AV modu işini görür ama TV kartından o kadar birşey bekleme görüntü kalitesi olarak ama Hi8 ise Dazzle alman mantıksız olur TV kartı yine işini görür onun için. |
19 yıl önce |
|
Cevap: Bağımsız dijital sinema dergisi Dergi gezginleri var büyük olasıkla öyle yapcam veya pdf ama dergi gezginleri daha hoş bir görünümde sayfa animasyonları gibisiden:) |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |