Hepa

Eklenen Forum Cevapları

Cevap: Bağımsız dijital sinema dergisi

:)Adresi alim piyasadaki bütün consumer ve prosumerlar adresine kargolanacaktır.

Forumda Konu Dışı

19 yıl önce
Cevap: Dizüstü Performansı

Güzel bir seçim yapmışsın Genco, tatminkar gerçektende kurgu için.arkadaslar yokmu casperla anısı bildiği olan (yok bizim yiğene aldık peş para etmez biz bizim oğlana aldık canavar gibi -demekki oğlan...

Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları

19 yıl önce

Aha Murat tamam kamera incelemeyi sana yüklüyorum.Son dönem çıkan kameralar hakkında makale istiyorum senden:) mümkünse hepsini kısa açıklama ve genel bir bakış.Sonunda da özelliklerini karşılaştırdığ...

Forumda Konu Dışı

19 yıl önce
Cevap: İnternet'ten Videolar

Ek$i'de okuyup direk youtube'da aramaya başladım, çok güzel yapılmış bir reklam.Sesi belki uymasada fiziksel olarak Atatürk'e çok benzemiş.

Forumda Konu Dışı

19 yıl önce
Cevap: deviantart

Aralarında en güzeli bence rustempasa mosque courtyard adlı fotoğrafın.Sanırım analog kullanıyorsun, öyleyse makinen nedir abaca?

Forumda Konu Dışı

19 yıl önce
Cevap: Kısa Film Çekiyoruz...

Bu internet ahlak kurallarıdır ve genelde bütün forumlarda yasaktır.Bu ahlak kuralına uymadığınız zaten mesajınızdan da belli olmakta.

Forumda Ekip Arayışı

19 yıl önce
Cevap: SHURE pg 58 mikrofon

Kısa filmde kullanıcaksan o bahsettiğin mikrofonu kullanamazsın çünkü o sahne için kullanılmakta.Belirttiğim boom mikrofon yönlü olarak sesleri alan bi kondansatör mikrofondur.Yani ortamdaki fazla gür...

Forumda Ses ve Kayıt

19 yıl önce
Cevap: çok ii amatör filmlerim vaarr ,beğenirsiniz merak etmeyin

O nasıl oluyor, Asker ocağında Pkklar mı eğitim veriyor nedir yani.

Forumda Arşiv

19 yıl önce
Cevap: Hepa'nın düğünü Bütün forum davetlidir 🙂

Aslında böyle birşeyle çekmek ne kadar güzel doku verir ya:)

Forumda Konu Dışı

19 yıl önce

Rode Videomic almanı tavsiye ederim, Tripod olarak 50 liraya iyi bir tripod alamazsın malesef aldıklarında genelde fotoğrafa yöneliktir Sirkecide satılanlar bunlardandır.İyi bir video tripod almak ist...

Forumda Ses ve Kayıt

19 yıl önce

Aydıngel ışığı yayarak yansıtır yani daha yumuşak bir ışık yakalarsın birazda şiddeti düşmüş olur böylece.Hoş görüntü yakalamada yardımcı olur.Ama tek olarakda kullanabilirsin.Dialog çekimlerinde olab...

Forumda Ses ve Kayıt

19 yıl önce
Cevap: Hepa'nın düğünü Bütün forum davetlidir 🙂

Md10000 siparişi verdim 3 tane :)Aslansın Kezzap nasıl akıl edemedik ki bunu.Hi8 VHS çekmek isteyen nostajik kameramanlar var ise buyursunlar:P

Forumda Konu Dışı

19 yıl önce

Yazılar daha toplanıyor Yağmurköpeği bu konuda daha ayrıntılı bir cevap yazacaktır zaten.Tasarımına gelirsek yazılar tamamlanınca başlayacağım.

Forumda Konu Dışı

19 yıl önce
Cevap: Mikrofon Windshield

Aslında evde yapabilirsin code, PVC boru al o boyutta uç taraflarında 4 tane oyuk açıp çapraz olarak yayları geçir daha doğrusu lastik.Sonra çapraz lastiklerin arasına mikrofonunu yerleştir.Tamamen ay...

Forumda Ses ve Kayıt

19 yıl önce
Cevap: 3 ccd ve HDV kameralarala film çekilir mi ?

Jaws1 Jaws2?Bunların zamanında ne dijital vardıu nede HDV, onlar tamamen filmli kameralar kullanılarak çekildi. Karpuz kabuğundan gemiler yapmak SD çekildi, İki Genç Kız da ise sanırım Sony HDV kullan...

Forumda Yarı-Profesyonel ve Profesyonel Kameralar

19 yıl önce
Sayfa 306 / 397