Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: Bağımsız dijital sinema dergisi :)Adresi alim piyasadaki bütün consumer ve prosumerlar adresine kargolanacaktır. |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: Dizüstü Performansı Güzel bir seçim yapmışsın Genco, tatminkar gerçektende kurgu için.arkadaslar yokmu casperla anısı bildiği olan (yok bizim yiğene aldık peş para etmez biz bizim oğlana aldık canavar gibi -demekki oğlan... |
Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları |
19 yıl önce |
|
Cevap: Bağımsız dijital sinema dergisi Aha Murat tamam kamera incelemeyi sana yüklüyorum.Son dönem çıkan kameralar hakkında makale istiyorum senden:) mümkünse hepsini kısa açıklama ve genel bir bakış.Sonunda da özelliklerini karşılaştırdığ... |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: İnternet'ten Videolar Ek$i'de okuyup direk youtube'da aramaya başladım, çok güzel yapılmış bir reklam.Sesi belki uymasada fiziksel olarak Atatürk'e çok benzemiş. |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: deviantart Aralarında en güzeli bence rustempasa mosque courtyard adlı fotoğrafın.Sanırım analog kullanıyorsun, öyleyse makinen nedir abaca? |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: Kısa Film Çekiyoruz... Bu internet ahlak kurallarıdır ve genelde bütün forumlarda yasaktır.Bu ahlak kuralına uymadığınız zaten mesajınızdan da belli olmakta. |
Forumda Ekip Arayışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: SHURE pg 58 mikrofon Kısa filmde kullanıcaksan o bahsettiğin mikrofonu kullanamazsın çünkü o sahne için kullanılmakta.Belirttiğim boom mikrofon yönlü olarak sesleri alan bi kondansatör mikrofondur.Yani ortamdaki fazla gür... |
Forumda Ses ve Kayıt |
19 yıl önce |
|
Cevap: çok ii amatör filmlerim vaarr ,beğenirsiniz merak etmeyin O nasıl oluyor, Asker ocağında Pkklar mı eğitim veriyor nedir yani. |
Forumda Arşiv |
19 yıl önce |
|
Cevap: Hepa'nın düğünü Bütün forum davetlidir 🙂 Aslında böyle birşeyle çekmek ne kadar güzel doku verir ya:) |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: SHURE pg 58 mikrofon Rode Videomic almanı tavsiye ederim, Tripod olarak 50 liraya iyi bir tripod alamazsın malesef aldıklarında genelde fotoğrafa yöneliktir Sirkecide satılanlar bunlardandır.İyi bir video tripod almak ist... |
Forumda Ses ve Kayıt |
19 yıl önce |
|
Cevap: SHURE pg 58 mikrofon Aydıngel ışığı yayarak yansıtır yani daha yumuşak bir ışık yakalarsın birazda şiddeti düşmüş olur böylece.Hoş görüntü yakalamada yardımcı olur.Ama tek olarakda kullanabilirsin.Dialog çekimlerinde olab... |
Forumda Ses ve Kayıt |
19 yıl önce |
|
Cevap: Hepa'nın düğünü Bütün forum davetlidir 🙂 Md10000 siparişi verdim 3 tane :)Aslansın Kezzap nasıl akıl edemedik ki bunu.Hi8 VHS çekmek isteyen nostajik kameramanlar var ise buyursunlar:P |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: Bağımsız dijital sinema dergisi Yazılar daha toplanıyor Yağmurköpeği bu konuda daha ayrıntılı bir cevap yazacaktır zaten.Tasarımına gelirsek yazılar tamamlanınca başlayacağım. |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: Mikrofon Windshield Aslında evde yapabilirsin code, PVC boru al o boyutta uç taraflarında 4 tane oyuk açıp çapraz olarak yayları geçir daha doğrusu lastik.Sonra çapraz lastiklerin arasına mikrofonunu yerleştir.Tamamen ay... |
Forumda Ses ve Kayıt |
19 yıl önce |
|
Cevap: 3 ccd ve HDV kameralarala film çekilir mi ? Jaws1 Jaws2?Bunların zamanında ne dijital vardıu nede HDV, onlar tamamen filmli kameralar kullanılarak çekildi. Karpuz kabuğundan gemiler yapmak SD çekildi, İki Genç Kız da ise sanırım Sony HDV kullan... |
19 yıl önce |