Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: Oyun - Karelerden Film Bulma Sanırım alman filmi:D |
19 yıl önce | |
|
Canon HG10 (AVCHD) Canon AVCHD destekli high definition yeni el kamerasını duyurdu: CANON HG10. makinenin bazı özellikleri ise şöyle: * 1/2.7" ccd algılayıcı ile yaklaşık 2.96 milyon piksel * 10x optik yakınlaştı... |
19 yıl önce | |
|
Cevap: Güncel Doğubank Kamera Fiyatları ABD'den kamera alamazsın tekrarlıyorum.DV-art belirtmiş zaten ucuz fiyatla yok efendim evine kadar teslim ediyoruz der açarsın NTSC çıkar, kesindir bu.Bende araştırmıştım, hiç bulaşma. |
19 yıl önce | |
|
Cevap: HD CEKIMLERLE HASIR NESIR OLAN ARKADASLAR Evet anlasak cevaplardık:) |
Forumda Adobe Premiere |
19 yıl önce |
|
Cevap: Oyun - Karelerden Film Bulma Yeho:)Sıra sende |
19 yıl önce | |
|
Cevap: Oyun - Karelerden Film Bulma Uzun sekansları ile izleyiciyi mest etmişti diyebilirim:)ama pek açıklayıcı olmadı bir de, gelecekte geçtiğini söyleyebilirim. |
19 yıl önce | |
|
Cevap: Oyun - Karelerden Film Bulma İkiside değil.. |
19 yıl önce | |
|
Cevap: görüntü sığmıyor Ben de açılıyor, tekrar dene. |
Forumda Adobe Premiere |
19 yıl önce |
|
Cevap: Oyun - Karelerden Film Bulma ıı ıhğ değil. |
19 yıl önce | |
|
Cevap: görüntü sığmıyor scale |
Forumda Adobe Premiere |
19 yıl önce |
|
Cevap: Oyun - Karelerden Film Bulma yoğ değil:)Ama yaklaştın. |
19 yıl önce | |
|
Cevap: görüntü sığmıyor kontrol panelinde scale ayarları var, ordan yapacaksın. |
Forumda Adobe Premiere |
19 yıl önce |
|
Cevap: Yeni bir kısa film - BAZEN rapide veya youtube a eklersen daha sağlıklı olur sitede bi sorun var sanırım açılmıyor. |
Forumda Arşiv |
19 yıl önce |
|
Cevap: Oyun - Karelerden Film Bulma Yeni dönem filmlerine ilgiliyim ben şimdi sizin gibi kazık ve eski filmleri soramayacağım sinema kültürü cahili olduğum için:)Ama siz bana güzel filmler kattınız bu yarışma ile: |
19 yıl önce | |
|
Cevap: Oyun - Karelerden Film Bulma Coffee and Cigarettes |
19 yıl önce |