Hepa

Eklenen Forum Cevapları

Re: iki soru

1:Işık noktacıklarından kastın;TIKLA!Kameranın sensöründe ölü piksel vardır aynı LCD ekranlarda olduğu gibi ve her zaman o yerde bu tür noktalar oluşur.Gece çekiminde de oluyor ise bu olasılığı kuvvet...

Forumda Sinema'da Işık

19 yıl önce
Cevap: KABADAYI

Görüntü yönetmenini niye dövüyorsun, focus puller'ın işi o:)Ki kadrajları çoğu kişi beğenmese de çoğu kadraj bence iyiydi.Daha doğrusdu dolu doluydu, bir estetiği yoktu diyebiliriz ama filmin içinde d...

Forumda Uzun Metraj

19 yıl önce
Cevap: Kisafilm icin kamera secerken dikkat edin

Nası birşey aradığından çok nasıl birşey almaya gücün var on belirtirsen daha mantıklı olur.Biz de daha hızlı yardımcı oluruz sana.

Forumda Kamerayı Bulmak

19 yıl önce
Cevap: Oyun - Karelerden Film Bulma

Ben videoyu youtube favorilerine koymak için bekliyorum: )

Forumda Filmcilik Üzerine Tartismalar Yorumlar

19 yıl önce
Cevap: Rush Hour İstanbul

Ben de vakti zamanında vantuz yapmıştım ama kullanma fırsatım daha olmadı, Kadir'in yaptığı standartta cam taşıma vantuzları ile yaptım birkaç deneme yapabildim sadece onları düşünürsek alet sorunsuz ...

Forumda Arşiv

19 yıl önce
Cevap: Ne Var New York! (tv show)

S'nek her zamanki gibi kolaya kaçmış, emektir demeden kullanmış demekki eline gelen projeyi, kimbilir kaçıncıdr bu. Jeneriği atlamışız bu arada, çok kaliteli bir iş olmuş, görseller olsun çizimler ols...

Forumda Arşiv

19 yıl önce
Cevap: Oyun - Karelerden Film Bulma

O çocuk fdekor bence rüzgardan düşmüş.Aile bağları diyebilirim ama tutmaz sanırım.

19 yıl önce
Cevap: (!)

Soğuttunuz beni sinemadan;)Heh işin şakası bir yana bana da dediğiniz gibi daha mantıklı geliyor.Öyle yapacağım.

Forumda Arşiv

19 yıl önce
Cevap: Ne Var New York! (tv show)

Marka olmakta fayda var, keşke noter ile onaylatsaydın.

Forumda Arşiv

19 yıl önce
Cevap: OYUN

Teşekkürler değerli yorumların için Bilalcim:) Umarım yeni işler daha da iyi olur cümlemize..(Go on derken go home gibi bişi mi ehu.)

Forumda Arşiv

19 yıl önce

Linkler gelicek yakında, şuan biraz yoğun olduğumdan ilgilenemedim.Kusura bakmayın.Ama vimeo.com'a üye olup videonun bulunduğu adresin sağ alt kısmında mov. formatı olarak indirebilirsiniz;)

Forumda Arşiv

19 yıl önce

MSN'den be abicim, harcamayalım başlığı.Kırk yılın başı filmimizi ekliyorum, benimsinemalarim ortamına getirmeyelim.

Forumda Arşiv

19 yıl önce

Kezzap ve Egicim (üleyn bi kerede düzgün eleştir) yorumlarınız için çok teşekkür ederim.

Forumda Arşiv

19 yıl önce

Güzel yorumların için teşekkürler Selçuki sanırım orada bi düzeltmeye gidicem gibi.Cümle olarak devrik diyor herkes anlatım bozukluğu(!) yani:) Ben de pek araştırma fırsatım olmadı ama istatistikleri ...

Forumda Arşiv

19 yıl önce
Cevap: Oyun - Bilgi Yarışması

Danimarka?

19 yıl önce
Sayfa 291 / 397