Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: Oyun - Karelerden Film Bulma Eylem başka ne koyar ki:) |
19 yıl önce | |
|
Cevap: Oyun - Karelerden Film Bulma O hadi o :)Sıra sende. |
19 yıl önce | |
|
Cevap: (!) Toplu katliam, kitle imhanın anlık kayıpları tabiki de daha büyüktür 13 yılda açılan yara anlık bir imhanın %5.4'ünü simgelemektedir.Sonuçta rakamlar vesairedir.alınan canların bedelleri ödenmedikte h... |
Forumda Arşiv |
19 yıl önce |
|
Cevap: (!) Teşekkürler Hemi, bilmiyorum toplum sorununa parmak basmak istedim. (başarıp başaramam ayrı tabikide) İstatistikleri yansıttım filme sadece.Ayrımcılıktan kastettiğin; milliyetçilik gibi bir kavram ise... |
Forumda Arşiv |
19 yıl önce |
|
Cevap: OYUN Dediğimiz gibi Hemücüm kadrolaşma var bizde:)Şakası bir yana Alp'e olan manevi saygıdan dolayı bir teşekkür niteliği o her ne kadar uyusada, çünkü tanışmamış olsaydık belki de çekememiş olacaktık.(bkn... |
Forumda Arşiv |
19 yıl önce |
|
Cevap: (!) Ah Eylem'cim durdurupta filmi okusaydın keşke ne yazdığını.. |
Forumda Arşiv |
19 yıl önce |
|
Cevap: Oyun - Karelerden Film Bulma Eylem'den de böyle bir cevap anca:)Yok değil. |
19 yıl önce | |
|
Cevap: Bi yardım da ben aLabiLir miyim ?_? Denememeni öneririm.Yakabilirsin, geri dönüşü olmayan sonuçlar doğuracaktır.Sony yetkili servisi ile görüşmeni tavsiye ederim. |
Forumda Kamerayı Bulmak |
19 yıl önce |
|
Cevap: İki ekmek bi yoga Canem birazını da DVD'ye ayır:) |
Forumda Arşiv |
19 yıl önce |
|
(!) Bir video-art çalışmasıdır. İzlemek için tıklayın! Son yılların en büyük operasyonu yapılırken askerimize manevi destek.Siz de tepkisiz kalmayın! |
Forumda Arşiv |
19 yıl önce |
|
Cevap: Oyun - Karelerden Film Bulma Hayır değil:) |
19 yıl önce | |
|
Cevap: Oyun - Bilgi Yarışması Off-topic olacak ama; 😯 Sıkı takipçisi oldum bu başlığın. |
19 yıl önce | |
|
Cevap: Oyun - Karelerden Film Bulma Özür dilerim, bu başlığı hep es geçiyorum;Kareniz...Madem zor buluyorum, o halde kazık sorayim.Altyazı da ipucusu olsun:) |
19 yıl önce | |
|
Cevap: sinandinc (Sinan Dinç) filmleri Bence de bu başlık bari amacına uygun devam etsin. Konuya dönersek; benim içlerinden beğendiğim film Union. Sinan, Türkiye kısa film standartlarında yapsa da elindeki imkan ve potansiyel ile daha çok ... |
Forumda Yönetmenler |
19 yıl önce |
|
Cevap: WORD??? docs.google.com |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |