Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: İnternet'ten Videolar Steve Jobs! İlahsın:) |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: Filmlerdeki 25 SaçmaLık 29-Bütün taksiciler yerleri ezbere bilir, 58 Frenyyklin caddesi didin mi kapısına kadar bırakılır oyuncumuz:) 30-Telefon kapatırlarken asla "Görüşürüz, hoşçakal" gibi şeyler kullanılmaz, başrol lak! d... |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: OYUN En yakında ekleyeceğim Kezzap, şuan düzgün bir converter bulamadım maksimum sıkıştırıp minimum dosya boyutu yapan, vimeo sitesinde .mov formatında indirmek mümkün ama daha kaliteli bir halde en yakın ... |
Forumda Arşiv |
19 yıl önce |
|
Cevap: OYUN Kamera arkası görüntüleri ilk sayfaya eklenmiştir. |
Forumda Arşiv |
19 yıl önce |
|
Cevap: Oyun - Karelerden Film Bulma Yoğ değil. |
19 yıl önce | |
|
Cevap: Teslimat Ozan, kamera kullanımını seviyorum, daha da geliştirmeni ümit ediyorum. Başarılar. |
Forumda Arşiv |
19 yıl önce |
|
Cevap: . Şimdi filme kabaca bakarsak tek başına çekmiş olduğunu varsayarsak çıkarttığın film için öncelikle seni tebrik ederim.Zaten diğer yorumlarda da belirtilmiş ondan derinlemesine o konulara girmeyeceğim,... |
Forumda Arşiv |
19 yıl önce |
|
Cevap: Oyun - Karelerden Film Bulma İyi tahminler |
19 yıl önce | |
|
Cevap: Unutulmaz Replikler "Zıt ne demek kompiter" Turist Ömer Uzay Yolunda. |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: gündüz çekilen görüntünün geceye cevrilmesi www.videocopilot.net/tutorials.html?id=1 |
19 yıl önce | |
|
Cevap: Oyun - Karelerden Film Bulma Faust diyorum:) |
19 yıl önce | |
|
Cevap: 2.Kısadan hisse kısa film günleri Başlığı hiçe saymayalım, bir başka festivalinde reklamını yapmış olalım:Ptıkınız! |
Forumda Festival ve Yarışmalar |
19 yıl önce |
|
Cevap: OYUN - tuvalette carmuş gördüm.+ ne gördün, ne gördün?- carmuş. böyle camış gibi yere uzanıp kalmakla, çarmıh gibi tepeme gerilmek arasında asılı kalmış gibi bir hali vardı. ya bilirsin işte, carmuş.+ lan ... |
Forumda Arşiv |
19 yıl önce |
|
Cevap: Kisafilm icin kamera secerken dikkat edin Şimdi o özellikler bütün kameralarda mevcut neredeyse fiyatları da 1.250-10.000 e kadar gidiyor.Bence biraz spesifik bakmak lazım, ne istediğine öyle karar vermen lazım.Forumu araştırabilirsin bunun i... |
Forumda Kamerayı Bulmak |
19 yıl önce |
|
Cevap: 2.Kısadan hisse kısa film günleri Ben katılıyorum(katılmasak mı laf çıkmasın sonra-yok yok katılıyorum,dimi bidıl?) ama arakçısın Özgür Bey.Benim yaptığım afişin aynısını yapmışsın:) |
Forumda Festival ve Yarışmalar |
19 yıl önce |