Hepa

Eklenen Forum Cevapları

Cevap: İnternet'ten Videolar

Steve Jobs! İlahsın:)

Forumda Konu Dışı

19 yıl önce
Cevap: Filmlerdeki 25 SaçmaLık

29-Bütün taksiciler yerleri ezbere bilir, 58 Frenyyklin caddesi didin mi kapısına kadar bırakılır oyuncumuz:) 30-Telefon kapatırlarken asla "Görüşürüz, hoşçakal" gibi şeyler kullanılmaz, başrol lak! d...

Forumda Konu Dışı

19 yıl önce
Cevap: OYUN

En yakında ekleyeceğim Kezzap, şuan düzgün bir converter bulamadım maksimum sıkıştırıp minimum dosya boyutu yapan, vimeo sitesinde .mov formatında indirmek mümkün ama daha kaliteli bir halde en yakın ...

Forumda Arşiv

19 yıl önce

Kamera arkası görüntüleri ilk sayfaya eklenmiştir.

Forumda Arşiv

19 yıl önce
Cevap: Oyun - Karelerden Film Bulma

Yoğ değil.

Forumda Filmcilik Üzerine Tartismalar Yorumlar

19 yıl önce
Cevap: Teslimat

Ozan, kamera kullanımını seviyorum, daha da geliştirmeni ümit ediyorum. Başarılar.

Forumda Arşiv

19 yıl önce
Cevap: .

Şimdi filme kabaca bakarsak tek başına çekmiş olduğunu varsayarsak çıkarttığın film için öncelikle seni tebrik ederim.Zaten diğer yorumlarda da belirtilmiş ondan derinlemesine o konulara girmeyeceğim,...

Forumda Arşiv

19 yıl önce

İyi tahminler

19 yıl önce
Cevap: Unutulmaz Replikler

"Zıt ne demek kompiter" Turist Ömer Uzay Yolunda.

Forumda Konu Dışı

19 yıl önce
Cevap: gündüz çekilen görüntünün geceye cevrilmesi

www.videocopilot.net/tutorials.html?id=1

Forumda Renk Düzenleme / Color Correction

19 yıl önce

Faust diyorum:)

19 yıl önce
Cevap: 2.Kısadan hisse kısa film günleri

Başlığı hiçe saymayalım, bir başka festivalinde reklamını yapmış olalım:Ptıkınız!

Forumda Festival ve Yarışmalar

19 yıl önce

- tuvalette carmuş gördüm.+ ne gördün, ne gördün?- carmuş. böyle camış gibi yere uzanıp kalmakla, çarmıh gibi tepeme gerilmek arasında asılı kalmış gibi bir hali vardı. ya bilirsin işte, carmuş.+ lan ...

Forumda Arşiv

19 yıl önce
Cevap: Kisafilm icin kamera secerken dikkat edin

Şimdi o özellikler bütün kameralarda mevcut neredeyse fiyatları da 1.250-10.000 e kadar gidiyor.Bence biraz spesifik bakmak lazım, ne istediğine öyle karar vermen lazım.Forumu araştırabilirsin bunun i...

Forumda Kamerayı Bulmak

19 yıl önce
Cevap: 2.Kısadan hisse kısa film günleri

Ben katılıyorum(katılmasak mı laf çıkmasın sonra-yok yok katılıyorum,dimi bidıl?) ama arakçısın Özgür Bey.Benim yaptığım afişin aynısını yapmışsın:)

Forumda Festival ve Yarışmalar

19 yıl önce
Sayfa 290 / 397