Hepa

Eklenen Forum Cevapları

Cevap: BilgisayarRAM 3 GB Ama AE calisinca 2 GB gösteriyor.

Bilgisayarıma sağ tıklayıp bilgisayarda kullanılan ramini öğrenebilirsin.

Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları

18 yıl önce
Cevap: kameramda çektiğim bu görüntülere yorum yaparmısınız?

Hi8lerin genelde lensleri güzel ama kayıt ortamı tam bir fiyasko.Dv-art'ın dediği gibi başın çok ağrayabilir,manuel kontrollar var mı bilemiyoruz tabi ama otomatikte patlamalar illaki olacaktır.Ayrıca...

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: Omega Works'den dersler

Barda kız nasıl tavlanır, birkaç iskambil kağıdı numarası, Sex on the Beach hazırlanışı. Bunların tutoriallarını istiyorum ben:)

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: Rapidshare sunucuları çöktü! (KAPATILDI)

Balale gardeşim ben paramı istirem.

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: Rapidshare sunucuları çöktü! (KAPATILDI)

Off daha 3 gün önce aldım, gitti güzelim bi aylık.. Ee.. binlerce rapid mağduru şimdi hakkını aramayacak mı?Rapid batmayacak mı?Paramızı geri alamayacaz mı?

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce

Nero Vision ile yapabilirsin.

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce

Hi8 için normal bir kalite bence parana ve zamanına deymez daha iyisini alamazsın yani.renklerde biraz sapma olmuştur olmuşsada, gerisi yine çamur gibi görüntü vericektir.

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce

Kalite olarak 1 veririm.

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: İnternet'ten Videolar

Evet işte Özgür'ün dediği gibi sorun orada, onu da geçtim, yani forward mail manyaklığı ile 1 gün içersinde kaldırılır o video.

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: İnternet'ten Videolar

Ben böyle hükümetin demek istiyorum.

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: New York, I Love You (2008)

Tokyo bir sonraki:)Tokyo, I Love You. Çok güzel bir seri, umarım Fatih kafalarda Istanbul, I Love You çekilir.

Forumda Filmcilik Üzerine Tartismalar Yorumlar

18 yıl önce
Cevap: Macbook Air!

Şöyle birşey var süper Wireless destekli bir laptop ister mac ister pc'den cd koyun eğer wireless destekli ise koyduğunuz cdyi aynı zamanda mac air de kullanabiliyorsunuz:DHarici wireless cdrom yani b...

Forumda Duyurular

18 yıl önce
Cevap: Adobe Pro After Efeckt gecisleri

Şimdi anladım soruyu, eğer öyle birşey olsaydı AE'yi yapmazlardı Premiere yapabilseydi hepsini:)

Forumda After Effects

18 yıl önce
New York, I Love You (2008)

New York, I Love You (2008) Yönetmenler:Fatih Akin Woody Allen Yvan Attal Zach Braff Albert Hughes Allen Hughes Wen Jiang Scarlett Johansson Joshua Marston Anthony Minghella Mira Nair Chan-...

Forumda Filmcilik Üzerine Tartismalar Yorumlar

18 yıl önce
Macbook Air!

Apple yine yaptı yapıcağını, dünyanın en ince laptopu:)Kullanım amaçlı olur mu bilmem ama tamamen gövde gösterisi fiyatı da 1800dolar:PDVD veya CD okuyucu bulunmamakta, videoyu izlerseniz bütün laptop...

Forumda Duyurular

18 yıl önce
Sayfa 280 / 397