Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: BilgisayarRAM 3 GB Ama AE calisinca 2 GB gösteriyor. Bilgisayarıma sağ tıklayıp bilgisayarda kullanılan ramini öğrenebilirsin. |
Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları |
18 yıl önce |
|
Cevap: kameramda çektiğim bu görüntülere yorum yaparmısınız? Hi8lerin genelde lensleri güzel ama kayıt ortamı tam bir fiyasko.Dv-art'ın dediği gibi başın çok ağrayabilir,manuel kontrollar var mı bilemiyoruz tabi ama otomatikte patlamalar illaki olacaktır.Ayrıca... |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Omega Works'den dersler Barda kız nasıl tavlanır, birkaç iskambil kağıdı numarası, Sex on the Beach hazırlanışı. Bunların tutoriallarını istiyorum ben:) |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Rapidshare sunucuları çöktü! (KAPATILDI) Balale gardeşim ben paramı istirem. |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Rapidshare sunucuları çöktü! (KAPATILDI) Off daha 3 gün önce aldım, gitti güzelim bi aylık.. Ee.. binlerce rapid mağduru şimdi hakkını aramayacak mı?Rapid batmayacak mı?Paramızı geri alamayacaz mı? |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: kameramda çektiğim bu görüntülere yorum yaparmısınız? Nero Vision ile yapabilirsin. |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: kameramda çektiğim bu görüntülere yorum yaparmısınız? Hi8 için normal bir kalite bence parana ve zamanına deymez daha iyisini alamazsın yani.renklerde biraz sapma olmuştur olmuşsada, gerisi yine çamur gibi görüntü vericektir. |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: kameramda çektiğim bu görüntülere yorum yaparmısınız? Kalite olarak 1 veririm. |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: İnternet'ten Videolar Evet işte Özgür'ün dediği gibi sorun orada, onu da geçtim, yani forward mail manyaklığı ile 1 gün içersinde kaldırılır o video. |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: İnternet'ten Videolar Ben böyle hükümetin demek istiyorum. |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: New York, I Love You (2008) Tokyo bir sonraki:)Tokyo, I Love You. Çok güzel bir seri, umarım Fatih kafalarda Istanbul, I Love You çekilir. |
18 yıl önce | |
|
Cevap: Macbook Air! Şöyle birşey var süper Wireless destekli bir laptop ister mac ister pc'den cd koyun eğer wireless destekli ise koyduğunuz cdyi aynı zamanda mac air de kullanabiliyorsunuz:DHarici wireless cdrom yani b... |
Forumda Duyurular |
18 yıl önce |
|
Cevap: Adobe Pro After Efeckt gecisleri Şimdi anladım soruyu, eğer öyle birşey olsaydı AE'yi yapmazlardı Premiere yapabilseydi hepsini:) |
Forumda After Effects |
18 yıl önce |
|
New York, I Love You (2008) New York, I Love You (2008) Yönetmenler:Fatih Akin Woody Allen Yvan Attal Zach Braff Albert Hughes Allen Hughes Wen Jiang Scarlett Johansson Joshua Marston Anthony Minghella Mira Nair Chan-... |
18 yıl önce | |
|
Macbook Air! Apple yine yaptı yapıcağını, dünyanın en ince laptopu:)Kullanım amaçlı olur mu bilmem ama tamamen gövde gösterisi fiyatı da 1800dolar:PDVD veya CD okuyucu bulunmamakta, videoyu izlerseniz bütün laptop... |
Forumda Duyurular |
18 yıl önce |