Hepa

Eklenen Forum Cevapları

Yerli Lost - Göl

Yerli malı 'LOST' dizisi geliyor Dünyada milyonlarca seyircisi olan Amerikan dizisi Lost'a yerli sinemacılardan rakip geldi. İznik gölünün kıyısında çekilen 13 bölümlük dizi yakında yayına girecek... ...

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: İnternet'ten Videolar

Ne bilim benim kafamda her zaman şarkıyı dinleyince bir futbol sahası geçti tamam:) O klipte var çamurda mamurda amerikan futbolu veya normal futbol oynayan elemanlar geçmedi değil, bu acaip vasat olm...

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: Export Error!

Export alırken Export ayarları kontrol etmen gereken, 2.si projenin bulunduğu yerde sorun olabilir.

Forumda Adobe Premiere

18 yıl önce
Cevap: Export Error!

600 mblik giren proje 600 mb çıkıcak diye bir kıstas yok, ayarların büyük olasılıkla yanlıştır.

Forumda Adobe Premiere

18 yıl önce
Cevap: sony 16:9 nedir ?

Panasonic dışında çok az seçenekte gerçek 16:9 var, gerisi efekt.

Forumda Tüketici Sınıfı Kameralar

18 yıl önce
Cevap: LOST

peh ben de pek bi heveslenmiştim ilk duyurulduğunda.

Forumda TV Yapımları

18 yıl önce

Malt'ın 3. klibi, Gol Ben pek beğenmedim çok düşük bütçeyle çekilmiş sanırım yani ilk klibine göre çok kötü.

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce

1. bölüm abc'de 2 saat premier olcak dendi, bunu bilen varmı?Yoksa 4x00 ile birlikte mi o?

Forumda TV Yapımları

18 yıl önce
Cevap: Rapidshare Premium Account

Flashget'ten ayarları düzgün yaptıysan daha fazlasını indirmesi gerekli aslında, Options'a girip otomatik indirmeyi seçersen daha rahat edersin abi;) En hızlı serverdan başlıyor download ve direk bast...

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce

.../ kısaltmasını da kopyalamışsın:) Jacob John Locke'a benziyordu Photoshop'ta açtığımda efektlerle

Forumda TV Yapımları

18 yıl önce

Youtube albümcülerini istemiyoruz..

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: Acil 16:9

Ben bi beceremedim, artık ders hazırlarsın;)Ben de genelde 4:3 istesem 16:9 verir, 16:9 istesem 4:3 verir.Benle inatlaşır, sonra tekme yer kendisi.

Forumda Kurgu

18 yıl önce
Cevap: Acil 16:9

16:9'da projeni tamamla başka bir proje aç sonra 16:9 export aldığın görüntüyü 4:3'de motion ile 4:3 hale getir export al, en garanti işlem.

Forumda Kurgu

18 yıl önce
Cevap: Adobe Premiere 2.0 Pro.msi dosyası

O bahsettiğin Windows Installer'dır yani o dosya temelini oluşturuyor.Hata 2 olasılıktır. 1. Installer sorunlu tekrardan kurman gerekecektir. 2. CRC hatası arşive ulaşamama hatasıdır, yani edindiğin p...

Forumda Adobe Premiere

18 yıl önce
Cevap: deviantart

Asırlar önce güncelledim.

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Sayfa 278 / 397