Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: KAMERA ALIM KILAVUZU Hayır tam olarak yok, yanıltmasın, HDV kayıt olanağı dar, normalde kamera 25p çekim yapmakta ama HDV kayıt altına girince 50i oluyor 25p görüntü görüp>50i kaydedip>25p capture ediyor. Bu ne kayı... |
Forumda Kamerayı Bulmak |
18 yıl önce |
|
Cevap: KAMERA ALIM KILAVUZU Bundan sonra DV'ye yatırım yapmak zararlı olacağını düşünüyorum, çekim sonrası oynamalarki bağımsızların en çok ihtiyacı olan şeylerin arasında CC veya gökyüzündeki oynamalar, objelerin silinmesi HDV ... |
Forumda Kamerayı Bulmak |
18 yıl önce |
|
Cevap: 2bin ytl civarına hangi kamera alınır eBay'den avrupa satışından alırsan işine yarar Amerika'dan alırsan kullanamazsın (bknz. NTSC) 2.000 lira civarında en iyi alabileceğin kamera Canon Hv20'dir şuanda. |
18 yıl önce | |
|
Cevap: Rapidshare Premium Account Egi bi celibona yollayabilirim o albümü ordan alıp sana:) |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Rapidshare Premium Account 🙂 Ben birayı bıraktım zaten ne öyle kafa yapıcı şeyler, dinen caz değil. |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Rapidshare Premium Account zehe ben yolladım ona senin bira hayallerini suya düşürerek. |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: aşk Hayranlıkla izledim, çok güzel olmuş. |
Forumda Arşiv |
18 yıl önce |
|
Cevap: Rapidshare Premium Account Hotel Rwanda şarkısını yapmıştı sanırım:) @Eyüp, severim:)Arşiv arşivdir bi ara el atarım hddyi boşaltmak lazım ama önce. |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Rapidshare Premium Account Ben de o şarkıları istiyorum:)Veya o siteyi meyin istiyorum:) |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Panasonic GS Serisi Kameralar ile ilgili herşey Yeterli bir kameradır bence. |
18 yıl önce | |
|
Tersine Dünya Tersine DünyaTür: KomediYapım Yılı: 1993Vizyon tarihi: 1994-01-07Ülke: TürkiyeSüre: 93 dk.Özellik: Renkli 35 mm YönetmenErsin PertanPuan:Senaryo YazarıErsin PertanPuan:YapımcıEnver ÖzerPuan:MüzikOnno ... |
18 yıl önce | |
|
Cevap: bittii sonunda:) Başlığı neden diriltirsiniz anlamam! |
Forumda Ekip Arayışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: İnternet'ten Videolar Albüm süper olmuş evet, klipte tam bi Fd klibi:) |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Rapidshare Premium Account Valla programlar için asla emuleye güvenmiyorum, rapid en mantıklısı, bolcası ve güveniliri. |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Acil 16:9 Kaş neden atmak istiyorsun ben hala anlamadım kaşları video olarak koyarsan gereksiz büyüklük sağlayacaktır. |
Forumda Kurgu |
18 yıl önce |