Hepa

Eklenen Forum Cevapları

Cevap: Sizce 2007'nin En İyi Filmleri Nelerdi?

Narnia Günlüklerinden özenilmiş gibi geldi bana, filmi izlenebilir kılan tek şey yabancı bir yapımın güzel makyajı. Narnia gibi 2. dünya savaşında geçiyor, ebidik gubidik yerlerden başka dünyalara açı...

Forumda Filmcilik Üzerine Tartismalar Yorumlar

18 yıl önce
Cevap: newtek VT(4) programını bilen var mı

Omega Works'e sorabilirsin, tahmin ediyorum biliyordur programı.

Forumda Diğer Yazılımlar

18 yıl önce
Cevap: sanyo hd kameralar

Sıkıştırılmış halde duran videoda montaja hazırdır. Bildiğim kadarı ile Mpeg2 kayıt yapıyor bu da sıkışıtırılmış HD görüntü demek, ama hangi modelden bahsediyorsun?

Forumda Yarı-Profesyonel ve Profesyonel Kameralar

18 yıl önce
Cevap: "Milimetraj" Kısa film Tv programı

Frekans olarak bilemiyorum ama sanırım alçak yayın mı yapıyor öyle mi denirdi, yani sadece Eskişehir'de çıkıyor.Ama yakın zamanda kaliteli olarak Youtube'a bölümler eklenecek.

Forumda Duyurular

18 yıl önce
Cevap: Kurgunun ve seslerin harika dünyasi seni bekliyor.

Burda olsam da keşke toplaşıp gitsek:)

Forumda Duyurular

18 yıl önce
Cevap: "Milimetraj" Kısa film Tv programı

Detaylar için benimle görüşebilirsiniz:)

Forumda Duyurular

18 yıl önce
Cevap: Geyik hadisesi

Erçin iyi demiş işte, Herkesin kendi düşüncesi ben veya Ahmet forummuyuz.. Herkes kendisinden sorumludur, biz düşüncemizi belirttik sizde, gerisine toplu karar vermek gerekir.

Forumda Film Fabrikasi.com

18 yıl önce
Cevap: 4-5 milyar kamera?

Tabi ki.Forumda yeni olduğunu varsayarak ve mesajlarına bakarak ben ilk olarak değerlendirdim.Genelde çünkü iyi bir kamera alarak herşeyin tamamlandığı sanılır.Işık olmadan kamera bir hiçtir, ses olma...

18 yıl önce

Coyote üstüne basa basa söylüyorum, hala geyik yapıyoruz, kızıyorsunuz diyorsun.Geyik başlığı ve yerine göre uygun.Ama burada geyik dönen birşey yok gayet siyaset konuşuluyor.Yani geyikle bir alakası ...

18 yıl önce
Cevap: 4-5 milyar kamera?

Ben iki kamerayı da geçtim, eğer ilk filmin ve ilk kameran olacak ise böyle bir kamera almak kameraya haksızlık olacaktır. Eğer ilk filmin ise bütçeni kamerandan çok diğer şeylere de ayırmanı tavsiye ...

18 yıl önce

Coyo-T'cim dediklerin mantıklı ama şöyle birşey gerçek asla göz ardı edilemez.Sinema olsun; kısa-uzun veya bu forumun genel konusunu içinde bulundurduğu başka şeyler olsun bu tür konular kadar ilgi gö...

18 yıl önce
Cevap: adamlar neler yapmış.

🙂 heh tamam zaten Code'u da kermit yapıcaz.

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce

Eyüp ne seni engellemek isterim ne başkalarını bu konu hakkında.Ama bilmiyorum sanki burası yeri değil gibi geldi bana.Sonuçta kısa film üzerine bir yer ondan.Ama tabi forum yöneticileri daha iyi bili...

18 yıl önce
Geyik hadisesi

Kısa film portalıydı burası dimi:)

18 yıl önce
Cevap: adamlar neler yapmış.

Prey Alone bi tanedir Edinin dediği gibi hehe

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Sayfa 274 / 397