Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: En Son İzlediğiniz Film O kadar güzel mi o film ya:)Herkes övüyor. |
Forumda Uzun Metraj |
18 yıl önce |
|
Cevap: antalya kaş ta paraşüt filmi Antalya'da olsam ilgilenirdim kesinlikle paraşüte ilgim var. |
Forumda Ekip Arayışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: En Son İzlediğiniz Film Güzel bir başlık olmuş Teşekkürler:) En son sinemada; Sweeney Todd 5 / 10 DVD olarak ise; Dune 2 / 10 Edit: Puanları verilmiş:) |
Forumda Uzun Metraj |
18 yıl önce |
|
Cevap: Sweeney Todd Görsellik açısından çok şey vaat ediyor bence film.Ölü Gelin'den sonra böyle sert bir film yapması Burton'ı tahtına çakıyor tekrardan gevşemişti zamanla. Yine eski Burton oldu Big Fish ve Ölü Gelin'de... |
Forumda Uzun Metraj |
18 yıl önce |
|
Cevap: Haber Ajansı (FFHA) Seçimlerde parmağındaki mürekkebi gösteriyordu diye biliyorum bundan yola çıkılarak fotomontaj ile sanırım işaret parmağı orta parmak yapılmış mürekkep oraya sürülmüş gibi gösterilmişti. Ben Tayyüb'ü ... |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Sen hangisisin? Valla ben değilim:) |
18 yıl önce | |
|
Cevap: Sen hangisisin? Bence daha mantıklı kurgu.Ah ah Özkan olacaktı burada ne tartışma dönerdi veya dönermiydi:) Ben unutmuşum acele ile mesaj yazıp çıkmak zorunda kaldım başlıktan ve forumdan. Ben teknik yönetmen olarak ... |
18 yıl önce | |
|
Cevap: Quicktime full ekran olmuyor Sorularını Kadir'e email yoluyla iletirsen daha sağlıklı sonuç alabilirsin sanıyorum. Quicktime'da izletiyorsa zaten .mov formatlıdır.Quicktime Pro var ise tam ekran izleyebilirsin. |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: David Fincher'ın SE7EN filmindeki yazı jeneriği nasıl yapılı Bunu yapmakta birşey yokki.Bir normal fontta yazıcaksın bir de el yazısı şeklinde font koyacaksın 2. layera.Sonra titretmek istediğin yerlere 1-2 kare 2. kareden vericeksin.Blur keyleyeceksin istersen... |
Forumda After Effects |
18 yıl önce |
|
Cevap: Mika - Lollipop (Animasyon) Ya aslında çevirmiyor:)Divx formatta veya qtime atarsan direk istediğin formatta yayınlıyor mesela ben ultra 16:9 yaptım:) mesela böyle. |
Forumda Arşiv |
18 yıl önce |
|
Cevap: HD DVD ve Blu Ray 🙂 Yazıp kaçtım zaten. |
Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları |
18 yıl önce |
|
Cevap: HD DVD ve Blu Ray Toshiba pes edip HD DVD'yi durdurmuş bünyesinde. |
Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları |
18 yıl önce |
|
Cevap: Sen hangisisin? Güzel bi başlık olmuş. |
18 yıl önce | |
|
Cevap: 6 Milyon Dolarlık Ev Sinema Sistemi (höh!) 🙂 Zaten filmli almamış adam direk 4K dijital projektör almış, veriyo divx'i ekrana acımadan heh |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
6 Milyon Dolarlık Ev Sinema Sistemi (höh!) Sony SRX-S110 Professional Video Projector 4096x2160Stewart Snowmatte 1.0 Gain Laboratory-Grade Motion Picture ScreenSony BDP-S1 Blu-ray PlayerToshiba HD-XA1 HD DVD Player with SATA DriveMark Levinson... |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |