Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: 4-5 milyar kamera? İşte bence Canon HV20 ve M2 çok rahat bi set yapılır. |
18 yıl önce | |
|
Cevap: Dinlediğiniz Müzikler Ha bi de İhtiyaç Molası vardır ki, çok sağlamdır:) |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: CANON HV Serisi Hakkında Her Şey! Doğrudur Amerika bazlı siteler.ebay.co.uk, ebay.de buralarda olabilir. |
18 yıl önce | |
|
Cevap: CANON HV Serisi Hakkında Her Şey! HV serisinin harddisklisi yok.MiniDV'ler Firewire kapısından capture yapılıyor. |
18 yıl önce | |
|
Cevap: Dinlediğiniz Müzikler :)Valla bilmem ki Kesmeşeker'i dinleyen hiç çıkmadı etrafımdan bende süper grup buldum diye sevindirik olmuştum zamanında. Bir zamanlar Oya Bora vardı sağlam gruptu:)Ha bide Grup Vitamin. |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: KLAKET ?????????? Spotmetreleri ben dijital video için gereksiz olduğunu söylemiştim, analoglarda tabiki spotmetre olmadan olmaz. |
Forumda Ticari Ürünler |
18 yıl önce |
|
Cevap: KAMERA ALIM KILAVUZU Ebay.de var ordan alabilirsin aslında. |
Forumda Kamerayı Bulmak |
18 yıl önce |
|
Cevap: Dinlediğiniz Müzikler Nekropsi çok iyi gruptur:)Ben bilinmeyen gruplardan olan (kadıköyün:) Kesmeşeker'i şiddetle tavsiye ederim.Kesmeşeker Malt Yırtık Uçurtma Kreş Siyasiyabend'ten o kadar tiksinmeye başladım ki artıki!Ta... |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: ..... Gereğinden fazla uzun olmuş, tek dikkat edilmesi gereken 2 fotoğraftan fragman olmayacağı. |
Forumda Arşiv |
18 yıl önce |
|
Cevap: CANON HV Serisi Hakkında Her Şey!
|
18 yıl önce | |
|
Cevap: CANON HV Serisi Hakkında Her Şey! MPEG2 formatında aktarıyor.Adobe Premiere Pro 2, CS3 veya eski Premiere Pro HD codec yardımı ile capture yapıyor. HD çıktı alırsın direk saklarsın. |
18 yıl önce | |
|
Cevap: Genelde tüm kısa filmlerde........görürüm (boşluğu doldurun) sarı filaşbekler:D |
18 yıl önce | |
|
Cevap: KLAKET ?????????? omega belki geç oldu ama.tıklayın |
Forumda Ticari Ürünler |
18 yıl önce |
|
Cevap: Kkymn Şarkısı Codemu kim:D |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Genelde tüm kısa filmlerde........görürüm (boşluğu doldurun) Sabah yataktan kalkarak başlar.Sigara içilir.20-25 yaşın üstünde oyuncular azınlıktadır. |
18 yıl önce |