Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: Dinlediğiniz Müzikler Sagupa kadar dandiğini görmedim desem yeridir.Eksisözlükten felsefik sözler diye aratıp, söz yazıyor sonra üstüne.Tipini de, duruşunu da, müziğini de hiç sevmem.(zaten müzikte hiçbirşey yok bıp bıp pa... |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Kkymn Şarkısı Eline sağlık güzel gerçekten güzel.Peki söyleyen kim? |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Sari ve Beyaz isikta cekilen görüntülerin Adobenin Renk Efek Denemeden birşey söyleyemeyeceğim.Ama teorik olarak beyazları düzenleyip çıktı veya sekansını değiştirip üstüne tekrar çalışman bi nebze daha faydalı olacaktır. Efekti şuan unuttum sanıyorum ki CS3'de... |
Forumda Sinema'da Işık |
18 yıl önce |
|
Cevap: rendering çok yavaş 30 saniyeye çok şey sığdırılır.Yaptığın efekte göre render süresi olur. |
Forumda Adobe Premiere |
18 yıl önce |
|
Cevap: CANON HV Serisi Hakkında Her Şey! Brevis ve M2 önerebilirim HV20 için. DVC62'de kullanmak mantıksız olur HV20 var iken.Letus'larda ışık kaybı biraz fazlaymış. |
18 yıl önce | |
|
Cevap: 50-100 bin ytl lik kameralar? 35 mm. ve benzeri. 35mm kamera satın alınması fantazi olur, daha doğrusu alıp hiç bir işine yaramaz.Dijital 35mm'ler var. Bu konu çok konuşuldu.Viper, Arri, RED vs gibi bir çok dijital 35 var artık.Sony'de artık dijital... |
18 yıl önce | |
|
Cevap: BilgisayarRAM 3 GB Ama AE calisinca 2 GB gösteriyor. Onu AE ayarlarından değiştirirsin. |
Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları |
18 yıl önce |
|
Cevap: Dinlediğiniz Müzikler Repte sevmem zaten:D hehe |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: 2. Kartal Belediyesi Kısa Film Festivali 28 Mayısta Bende de deliler var, hani genel ahlak... bunlar altlarına işiyoo yahu, napsak yollasak mı:) |
Forumda Festival ve Yarışmalar |
18 yıl önce |
|
Cevap: 2. Kartal Belediyesi Kısa Film Festivali 28 Mayısta Bence yanılıyorsunuz ama eğer bir belediye altına imzasını atıcaksa bazı yükümlülükleri uygulamalı diye düşünüyorum böyle bir hükümet var iken senin nudist sado mazo filmine katkı sağlarsa bence koltu... |
18 yıl önce |
|
Cevap: ..... "ama bu forumda sizin aranızdan olmayan biri her iş koyduğunda yaptığı işi irdelemeden kolaya kaçıp hemen eleştirmeyi alışkanlık haline getirirseniz bu forumda sizlerden başka kimse kalmaz, sizlerden ... |
Forumda Arşiv |
18 yıl önce |
|
Cevap: KLAKET ?????????? "..emniyet kemeri gibi bişey kısa mesafede takmasanda olur.." kısa film üzerine güzel bi yaklaşım olmuş ya hoba diye kaldım:)Nerden buluyorsun böyle şeyleri hehe |
Forumda Ticari Ürünler |
18 yıl önce |
|
Cevap: 2. Kartal Belediyesi Kısa Film Festivali 28 Mayısta Yok zaten Kartal Belediyesinin kalbimde ayrı bir yeri var.Hem destekleriyle katkı sağlamakta kısa filmcilere hem de güzel festivallerle bi belediyeden beklenmemesi gerekenin fazlasını yapmakta. Biliyo... |
18 yıl önce |
|
Cevap: KLAKET ?????????? :)Hemen akabinde ilk soruna cevap geliyor Time Code.Dijitalin güzel yanlarından biri analogda da var tabiki.Sitrip görl yerine aklına başında bi time coder tutuyorsun.Hangi sahnenin kaç dakikada girdi... |
Forumda Ticari Ürünler |
18 yıl önce |
|
Cevap: KLAKET ?????????? Tam sevinmiştim egi bişiyime de katıldı, bozuma uğradım sonraki cümlesinde:D |
Forumda Ticari Ürünler |
18 yıl önce |