Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: Oyun - Karelerden Film Bulma Hayatın anlamı belki bulunur;ilk ipucu,Film için bestelenen harika bi şarkısı vardır. |
18 yıl önce | |
|
Cevap: Güncel En İyi Donanım Önerisi. Ortak noktası ucuzluk demişsin ama 3d çalışabilecek bir ekran kartının yenir yutulur tarafı hiç bi zaman yok:)Quadro alman gerekiyor ki 1.000dolardan başlıyor diye biliyorum ATi'nin FireGL' miydi o se... |
Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları |
18 yıl önce |
|
Cevap: Youtube'a erişim 😉 Vileda ile youtube'a mı girilir mino ben sen seni bişi sandım:D |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: pal sistemi? Pal açtım diyorsun NTSC proje açıyormuşsun ama. |
Forumda Adobe Premiere |
18 yıl önce |
|
Cevap: KKYMN Film OKULU Videolari Dolapta bir sürü icetea var:)Güzel zevkle izliyor forum diye düşünüyorum, ilerki bölümler daha güzel olucak merakla bekliyorum.. |
Forumda Duyurular |
18 yıl önce |
|
Cevap: pal sistemi? Şimdi videonun formatı ne, açtığın proje formatı ne bunları bilmeden hiçbirşey söylemenez, widescreen proje açmışsındır. |
Forumda Adobe Premiere |
18 yıl önce |
|
Cevap: Birkaç photosop kazası 🙂 Batman'de acaip bi perspektif hatası var ama o afiş fake sanırım hiç rastlamadım çünkü ona. Ben mutanta bittim:) Highlander fake. |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Birkaç photosop kazası 🙂 dı peyyç kennat bi fant |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Youtube'a erişim 😉 yok bende dns ile çıkılcak sokağa kadınlar için dns tesettür erkekler içinde takke olacak. |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Tenten Bulundu mu? Hayri Pıtırdaki turuncu çocuk olmasında, benziyo ama gıcığım. |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: MSN yasağını delme... Upload ettim zaten 1.30 mbmiş. |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Güncel En İyi Donanım Önerisi. :)Sağol.Valla Asus başta gelir ama bir ton gereksiz özellikle fiyatı çok kabartıyorlar.Yani anakartta özellik şart ama yok bilmemne kapasitörünün program tarafından tam bilmemne kullanılımı.Yahu bırak... |
Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları |
18 yıl önce |
|
Cevap: MSN yasağını delme... MSN işyerlerinde bilerek yasaklıyorlar millet iş yapsın diye:)Miranda programını denedin mi? |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Oyun - Karelerden Film Bulma nihaha 🙂 yemezler ama forum filmini bekliyoruz hala. |
18 yıl önce | |
|
Tenten Bulundu mu? Tenten Bulundu mu?Steven Spielberg ve Peter Jackson'ın genç oyuncu Thomas Sangster ile anlaştığı söyleniyor!(22 Mart 2008) Steven Spielberg ve Peter Jackson'ı buluşturan üçleme Tenten projesinden sık ... |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |