Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: Youtube'a erişim 😉 Hotspot Shield diye bir program var kurup bağlanıyorsun gerisinde bütün sitelere erişim veriyor kendi linklerinden. |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: sen yaz o söylesin oddcast'inböyle süpersonik bişiyi var. kısacılara güzel sanırım:D |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Oyun - Karelerden Film Bulma 2. karemiz |
18 yıl önce | |
|
Cevap: After Effects ile ilgili bütün sorunlar Omega'nın da dediği gibi şimdi o efektler hazır bi sahne için tasalanıyor sen onu kendi sahnene göre uyarlaman gerekiyor o efektin içindeki curves,brigh veya cont 'tan tekrar düzenleyeceksin. |
Forumda After Effects |
18 yıl önce |
|
Cevap: Oyun - Karelerden Film Bulma ıı ıhh |
18 yıl önce | |
|
Cevap: İnternet'ten Videolar Gece yolcuları - değer mi hiççok iyi. |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Güncel En İyi Donanım Önerisi. Oh my Allah, XP'e para veren türk:D |
Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları |
18 yıl önce |
|
Cevap: Güncel En İyi Donanım Önerisi. ooo kurguda sendeyiz:)orjinal xp aldım deme:) |
18 yıl önce |
|
Cevap: Benim de Söyleyeceklerim Var Yeni ev tuttum 2+1 cillop gibi terasıda var rakı balığa bekliyorum:) (tabi taşınmama yardım ederseniz keh keh ehü) |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Güncel En İyi Donanım Önerisi. Q6900 almayı düşünüyorum belki o/c ile zorlarım.Böylesi daha mantıklı sanırım.Xeonlarda çok mu fiyat farkı biner diyorsun:) Q6900 mu Q9300 mu? |
18 yıl önce |
|
Cevap: Ben söyledim anlamadılar ! Yazan kinini kusmuş, aynı derten ben kafayı yemek üzereydim,çok kez atmayın şunları bi daha atarsan seni silerim dediğim kişiler oldu ve sildim, 5-6 kez mail değiştirdim yine buldular beni.. |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: 6. Tanger Kısa Film Festivali - FAS :S hö ne biçim bişiymiş o ya:) ben Eskişehir-İstanbul kargoya 4.5 veriyorum.PTT şaşmican dicem ama kırılma olasılığı?Havalı paketleri var mı. |
Forumda Festival ve Yarışmalar |
18 yıl önce |
|
Cevap: 6. Tanger Kısa Film Festivali - FAS Oraya kargo ne kadar tutar biliyormusun sen:) |
Forumda Festival ve Yarışmalar |
18 yıl önce |
|
Cevap: Güncel En İyi Donanım Önerisi. Ben Quadro FX 1500 kullandım Adobe yazılımlarında hiçbir farkı yok.Yani Avid sistemlere almışlar ama çok gereksiz harcama ile kimse hakkını vermiyor kartın ne Maya yüklü ne 3DSMAX. Soru:Peki hangisini... |
18 yıl önce |
|
Cevap: Oyun - Karelerden Film Bulma Üssüz kızlar haha böyle bi film çekelim:)Yok, dpğru cevap gelmedi hala. |
18 yıl önce |