Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: Benim de Söyleyeceklerim Var Savaş pilotu Arzum:) |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Acaip video klip ahmetgencunal'dan güç alıp ben de bi tanıdığıma çektiğim klip türevi birşeyi paylaşıyorum:)Dalga geçeni pandalar kovalasın.Sadece çektim, kurguladım. hükümsüzdür. Acaip Video Klip: |
Forumda Arşiv |
18 yıl önce |
|
Cevap: B2 - Bağımsız Sinema ve Teknolojileri Dergisi 2. Sayı 2. sayımız çıktı, yorumsuz geçmezseniz çok seviniriz.Emeği geçen herkese tekrardan teşekkürler. |
Forumda Duyurular |
18 yıl önce |
|
Cevap: Duyuyor musunuz? Kendi adıma cevapladım.1- Filme Ait ses efektlerini hangi aşamada hesaba katıyorsunuz? Filmin kurgusu bittinden sonra kurgu projesinin içinden baştan devam ederek üstüne ekliyorum. 2- Filmlerinizde mü... |
Forumda Ses ve Kayıt |
18 yıl önce |
|
Cevap: Son Çektiğim Video Clip Benimkinden iyi olduğu kesin ehü ehü.03:40'daki merdiven sahnesi hoşuma gitti.Bu arada Türkçeyi düzgün kullanmakta özen gösterelim lütfen. |
Forumda Arşiv |
18 yıl önce |
|
Cevap: Duyuyor musunuz? 5- sorduğum soruların acaba forumda cevapları zaten var mı? |
Forumda Ses ve Kayıt |
18 yıl önce |
|
Cevap: Benim de Söyleyeceklerim Var Gay Riçi'nin Revolver filmi daha yeni geliyor vizyona:D |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Kısalar İTÜ'de (Program Eklendi) Sen Zilzalı çok seversin:D |
Forumda Festival ve Yarışmalar |
18 yıl önce |
|
Cevap: Mac üstadı Steve Jobs! Valla çok rastgele duruyor 2.si bilemiyorum ki fotoğraflardan mozaik yapanı var ama bunu sanmıyorm:S |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Mac üstadı Steve Jobs! Flickr'de rastladım paylaşmak istedim. |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Güncel En İyi Donanım Önerisi. 15.000:1:D |
Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları |
18 yıl önce |
|
Cevap: Güncel En İyi Donanım Önerisi. LCD'lere kayıyom bende çok taşınan biri olarak bu koca monitör belimi ağrıttı 5 kat çıkarınca.Ama vazgeçermiyim?:)Asla bi tane daha almayı planlıyorum 2.el olarak Tavisyem CRT'de Samsung Syncmaster 95... |
Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları |
18 yıl önce |
|
Cevap: Kısalar İTÜ'de (Program Eklendi) ahahaha iki alakasız isim olmuş:DAtilla Dorsay'a soru sormak için gelicem:P |
Forumda Festival ve Yarışmalar |
18 yıl önce |
|
Cevap: Bu filmden haberi olan var mı? böle filmlerden böeh geldi be:) |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: jimmiy jib den yeni fotolar 🙂 + Videolar Yakında videolar gelir, tadından yenmez. |
Forumda DIY - Kendin Yap |
18 yıl önce |