Hepa

Eklenen Forum Cevapları

Cevap: Hadi uçalım

FSX kurmalısın o zaman:)Ben de bile hızlı çalışıyor 20fps fln veriyor hayret ediyorum grafikler de cabası. Valla kokpitte mouse var:P joystick istanbulda kaldı, bi ara alıcam daha bi zevkli olacak o a...

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Hadi uçalım

Aranızda Flight Simulator seven varsa FSX ile beraber uçalım:)Ben daha yeni başladım, forumlarda sabahlıyorum, uçakları piste çakıyorum, ATC'i tınlamıyorum ama çok zevkli:) Gelmek isteyen varsa Türk s...

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: Elektro gitarla ilgili bir soru

Ben de bilemiyorum sen bilirsin belki diye sorayim dedim evde duruyor vakti zamanında alınmış. @egi bağlama eline çok yakışır.

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: film: düşeyazmak. süre: 9' 10''

Zoraki, yapay bi film olmuş.

Forumda Arşiv

18 yıl önce
Cevap: 1Ev3Adam

Görüntüden çok bence konuşmalara bakın görüntü hissettirilir, ama ses olmadıktan soınra esprileri anlayamıyoruz.Tabi ki hiçbir büyüsü kalmıyor.Bence oturup Friends dizisini baştan sona izleyin.Konuşma...

Forumda Arşiv

18 yıl önce
Cevap: Yeni bir kısa film - BAZEN

Film benim hoşuma gitti, eline sağlık ama görüntülerde problem olduğunu söyleyebilirim.Anıları canlandıran renk düzenlemeleri bence filme daha çok yakışırdı.Yani kırmızıya bordo arası bir ten rengi ha...

Forumda Arşiv

18 yıl önce

bağlama 😆 😆

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce

gittigidiyor.com ve sahibinden.com'a bakmanı tavsiye ederim.Klasik gitar istersen ben de bi tane Raimundo klasik gitar var.Biraz hasarlı(bikaç yerinde aşınma var), teller epey eski.Düşünürsen..

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: İnternet'ten Videolar

Bunun bi ara dizisi vardı.

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce

Disko PartizaniAman tanrım ya bu kadar keyifli bi şarkı olamaz:D

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce

ZAMAN gazetesinin "iğrenç" reklamı!Tehlikenin Farkıda mısınız? reklamına Nazi işareti ile cevap veren gazete Today's Zaman reklamında ve bunda taraf tuttuğunu bu kadar açık ve net gösterebilir!Çıkarla...

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: I'm Legend

Ben daha yeni gördüm, hemen paylaşayim dedim izlemeyen bu başlıktan izlesin.Studyo kabul etmemiş bu sonu ama bence bu son çok daha etkileyici.

Forumda Uzun Metraj

18 yıl önce
Cevap: I'm Legend

Alterno Son:

Forumda Uzun Metraj

18 yıl önce
Cevap: En Son İzlediğiniz Film

Cloverfield7/10 Naked Gun serisi10/10

Forumda Uzun Metraj

18 yıl önce
Cevap: KKYMN ye Chat Odası

:D:DMırc'te açalım bi oda o zaman hehe