Hepa

Eklenen Forum Cevapları

Cevap: PANASONIC HDC-SD1

HV20, HV30 o kameradan çok daha iyi.Önemli olan sensör ki HV serisinde şuanda en büyük sensorler var XLH1 ile aynı, ayrıca kasete kayıt yapıyor.

Forumda Yarı-Profesyonel ve Profesyonel Kameralar

18 yıl önce

Şimdi 3CCD pahalı bir teknoloji ve sadece renklerde kıyaslanabilecek yenilikleri var.Şuan birçok highend kamera CMOS kullanıyor.Sony Cmosları kötüydü ilk çıktığında hatta bir ton laf ediyordum, Canon ...

18 yıl önce
Cevap: İnternet'ten Videolar

bşşrşş aboıw görüntülere gel

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce

Canon HV20

18 yıl önce

aboreey oyişş oyşş yoşşşşş sitedeki fotolar beni benden aldı,nolur güzel bi film çıksın.

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: I'm Legend

En iyi simit ölü simit.

Forumda Uzun Metraj

18 yıl önce
Cevap: Güncel En İyi Donanım Önerisi.

:)Rica ederim ne demek...

Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları

18 yıl önce

Dikkatimi çektide filmde oynayanların %90 ı bıyıklı 😕 işçisin sen işçi kal politikası ile bıyık bırakıyorlar:)

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: Bu Şehirde Kimse Yaşamıyor

:)Bide benim evin 2. odası var oraya da kimse girmiyo

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: Güncel En İyi Donanım Önerisi.

Q6700 fiyatları düştü, gerçi yansıdımı buraya bilemiyorum. 3D render fln alıcaksan işlemciye önem ver derim.Ram 3-4 GB olsa iyi olur aslında.Anakartta Omega'nın tavsiye ettiği Gigabyte'in P35 serisi ...

Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları

18 yıl önce
Cevap: canon hv20 görüntü

Yok zaten beyaz ayarının mantığı o alanda beyazları nasıl çekmesini kameraya göstermek, sarı ışıkta beyazlar sarı flo ışıkta mavi olacaktır. ondan beyazları tanımlamak gereklidir.Beyaz ayarı şöyle yap...

18 yıl önce

Şimdi hatırladım manyak bi fotoğrafçı vardı girip bütün fotoğraflarını çekmişşti geçen internette görmüştüm...Şehir hollywood studyoları kadar acaip tüyler ürperfiyor..bi o kadar da hüzünlü.

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce

höh 900 yılşimdiden acaip korkunç bi hal almaya başladı Stalker gibin.. inş Allah uzun ömür verirde o günleri de görürüm.

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: canon hv20 görüntü

Hayırlı olsun:) 1080i/576i değil o sadece hd çıkış özellikleri normalde 1080 50i yani 25p (pf25) kaydedecektir. Öyle bi karışım yok ama Sex on the beach verim o da güzeldir:) Cinema mod gamması biraz ...

18 yıl önce
Cevap: "KURBANLIK" UZUN METRAJ FGR

9 olsaydı ben uğrayabilirdim, ama 11 gibi çoktan evde olmuş olurum.Ayrıca namaz kılmayı da bilmiyorum deneyim şart mı namazda:)Bir de 5-6 gibi diye biliyorum ben bayram namazını yani içerden olacaksa ...

Forumda Duyurular

18 yıl önce
Sayfa 246 / 397