Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: İzmir'de 18-20 yaş arası bayan oyuncu Ama şımarık bi kızı alıp normalde oynatabiirsin, bu da var.Benim dediklerimi çarpıtıyorsunuz.:) |
Forumda Ekip Arayışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: After Effects CS4 - Çok yakında... Bişiyi de sev be Eylem:D |
Forumda After Effects |
18 yıl önce |
|
Cevap: İzmir'de 18-20 yaş arası bayan oyuncu Tikky, şımarık kız sanırım:) |
Forumda Ekip Arayışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: DvD de başka bir acıdan izleme yapma (acil) O kadarını bilemiyorum ama ulead pek başarılı değil.Zaten Premiere ile bağlantılı çalışıyor bahsttiğim program Premiere'de sahne seçimlerini işaretleyip Encore'a aktarıyorsun DVD'e basıyor sonrasında. |
Forumda Diğer Yazılımlar |
18 yıl önce |
|
Cevap: DvD de başka bir acıdan izleme yapma (acil) Bu program menülü DVD yaratmaya yarayan bir program. |
18 yıl önce |
|
Cevap: DvD de başka bir acıdan izleme yapma (acil) Adobe Encore |
18 yıl önce |
|
Cevap: ölmeden önce bi metallica konseri izleyin.. Hadi bakalım ama Alisamiyen de niye yapılacak anlamadım.Ben İnönü'de yapılacak diye biliyordum.. |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: En Son İzlediğiniz Film American Gangster8/10 |
Forumda Uzun Metraj |
18 yıl önce |
|
Cevap: Sony HDR- HC9E VS Canon HV20 Benim gördüğüm hiçbir kısacı Sony tavsiye etmez, etmedi.Panasonic GS250 ile GS500 arasındaki modellerin hepsi hemen hemen aynı aralarında ufak farklar harici mikrofon girişi, dv in gibi opsiyoneller o... |
18 yıl önce | |
|
Cevap: CANON HV Serisi Hakkında Her Şey! Öncelikle kullanım kılavuzunu dikkatlice okuyun daha önce kamera veya fotoğraf makinesi sahibi değilsen,Play'e getiriyoruz. |
18 yıl önce | |
|
Cevap: Güncel Doğubank Kamera Fiyatları Çok faydalı olmuş teşekkürler. |
18 yıl önce | |
|
Cevap: CANON HV Serisi Hakkında Her Şey! Kamerayı VCR moduna getirdikten sonra kamerayı firewire kablosu ile bağlantıyı sağlayabilirsin, ardından XP otomatik olarak kamerayı tanıyacaktır.Servic Pack 2 yüklü olması önerilir. |
18 yıl önce | |
|
Cevap: Canon HV30 satın alma SORU rehberi 🙂 Zaten Canon'un Türkiye merkezi Erkayalar ordan daha rahat ulaşırsın. |
Forumda Kamerayı Bulmak |
18 yıl önce |
|
Cevap: Güncel Doğubank Kamera Fiyatları Ben garantili demedim ki sana. |
18 yıl önce | |
|
Cevap: Sony HDR- HC9E VS Canon HV20 Rica ederim her zaman.Başlangıç için iyidir, görüntü kalitesi olarak yarı yolda bırakmaz emin ol.Gittigidiyor.com'dan da araştırabilirsin istersen fiyatlara.Ben GS500 1000dolar civarı diye biliyorum. |
18 yıl önce |