Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: safe margins çerçeveleri Title'dan bahsetmiyoruz ki videodan bahsediyoruz. |
Forumda Adobe Premiere |
18 yıl önce |
|
Cevap: Üç Maymun Ben zaten bununla geldim Haydarpaşa'dan verdiler Eskişehir'e kadar. Nuri Bilge Ceylan Ekspresi adı da:) |
Forumda Uzun Metraj |
18 yıl önce |
|
Cevap: safe margins çerçeveleri Canem içerdeki değil dışardaki içerdeki Title Safe Margin'dir. |
Forumda Adobe Premiere |
18 yıl önce |
|
Cevap: Üç Maymun Yürü be ehgigigiag kim tutar seni. |
Forumda Uzun Metraj |
18 yıl önce |
|
Cevap: Premiere de kayan yazılı bant nasıl yapılır? Bandı koy, üstüne yazıyı sağdan sola Motion seklesinden keyleyerek hareket ettir. |
Forumda Adobe Premiere |
18 yıl önce |
|
Cevap: O...ÇOCUKLARI Merak ediyorum sinemaya izlemeye gittiğimde bileti nasıl isteyeceğim..Fazla eleştirel bir film adı olmuş. |
Forumda Uzun Metraj |
18 yıl önce |
|
Cevap: safe margins çerçeveleri Çerçeveye sığdırmana gerek yok, görüntü normal boyutunda yani DV PAL olarak kalsın.Üst margin tvden tvye göre göreceli olabilecek güvenilir izleme alanı.İçersindeki margin ise yazıların(altyazı, başl... |
Forumda Adobe Premiere |
18 yıl önce |
|
Cevap: Üç Maymun Heyecan verici birşey çünkü, egiigiega bir şeyede düzgün cevap yaz nolur:) |
Forumda Uzun Metraj |
18 yıl önce |
|
Cevap: SONY HVR HD1000P Ben de izlemiştim onu sanırım Youtube'dan bulmuştum.İnterlaced görüntüde fark oluyor diyordu. |
18 yıl önce | |
|
Cevap: Üç Maymun hah Nuri diyince forumdan biri gibi geldi. Evet monitörün etrafına koruyucu takmışlar güneş almasın diye, malum LCD onlar.Kameralar için de var hatta bilgisayar monitörleri içinde:)Sanırım NBC tamamen... |
Forumda Uzun Metraj |
18 yıl önce |
|
Cevap: SONY HVR HD1000P işte hazır plugin olmadan zor :)lower upper işini de buldum ama pek işe yaramıyor 2 şekilde çıkış alıp aralarını onlarla dolduruyorsun. |
18 yıl önce | |
|
Cevap: SONY HVR HD1000P yok çekilmesine çekiliyor da sonrası karışık, bi türlü beceremedim ben düzgün slow motion, yabancı kaynaklar yok 60i yap sonra 25p yap sonra 124723067i yap sonra onu 960926p tekrar yap diye diye... yo... |
18 yıl önce | |
|
Cevap: SONY HVR HD1000P Bazen oluyor.EX1'de olabilir sanırım.Genelde 1/2000 veriyor.Benimki öyle.Ben de zaten olabilir diyorum var mı bilemiyorum heh.Ama pekte faydası oluyormu bilemiyorum, slow motionları bununla çekin diyo... |
18 yıl önce | |
|
Cevap: Software for MAC Forumda mevcut bunlar.. |
Forumda Diğer Yazılımlar |
18 yıl önce |
|
Cevap: Software for MAC Teşekkürler. |
Forumda Diğer Yazılımlar |
18 yıl önce |