Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: CANON HV Serisi Hakkında Her Şey! EF lenslerden uzak durun, 35mm adaptörler manuel çalışır boşu boşuna düşük diyafram diye af lensler alırsanız elinizde kalır, hiçbir anlamı olmaz.1.4 lensler çok pahalı verdiğin fiyat zaten ortada ayn... |
18 yıl önce | |
|
Cevap: Letus 35 mini-Letus 35 extreme? Aralarındaki fark filtre çapları biri FX1, DVX gibi kameralara göre tabi malzeme büyüdükçe fiyat artıyor biri handycamlere göre. |
Forumda Kamerayı Bulmak |
18 yıl önce |
|
Cevap: CANON HV Serisi Hakkında Her Şey! Hv iyidir, iyi. |
18 yıl önce | |
|
Cevap: CANON HV Serisi Hakkında Her Şey! Büyük olasılıkla ülkelerden kaynaklanan şeylerden dolayıdır bu, Amerika gümrük, kdv ötv gibi dandik sistemleri yoksa ucuza geliyordur.Ama Avrupa ülkelerinde bu söz konusu değil sanırım o yüzden katlan... |
18 yıl önce | |
|
Cevap: CANON HV Serisi Hakkında Her Şey! HV30E PAL'dır.Zaten 24p diyor. |
18 yıl önce | |
|
Cevap: Görüntü Aktarma Sorunu Sanırım anlam karmaşası hala devam ediyor, kablonun fotoğrafını buraya eklersen sorun çözülür. |
Forumda Adobe Premiere |
18 yıl önce |
|
Cevap: Görüntü Aktarma Sorunu USB aygıt olarak tanınmaz firewire sanırım bi anlam karmaşası var ortada. |
Forumda Adobe Premiere |
18 yıl önce |
|
Cevap: satılık RODE VideoMic Evet uyumlu, |
Forumda Alım - Satım ve Kiralama |
18 yıl önce |
|
Cevap: Son Okuduğunuz Kitaplar Şeker Portakalı:D10 sene önceydi sanırım. |
Forumda Kitaplar |
18 yıl önce |
|
Cevap: satılık RODE VideoMic İyi satışlar:) |
Forumda Alım - Satım ve Kiralama |
18 yıl önce |
|
Cevap: hv20 & premiere pro 2.0 HDV avi capture almaz, HDV'nin kodeki mpeg olur. |
Forumda Adobe Premiere |
18 yıl önce |
|
Cevap: safe margins çerçeveleri Petrol 235 dolar oldu başlığına git egiyiha:P |
Forumda Adobe Premiere |
18 yıl önce |
|
Cevap: safe margins çerçeveleri Video ile title apayrı yerlerdedir zaten videonun bittiği kısma title gelmez iç kısımdaki margine title koyarsın.Tamam bi dene title marginine videoyu oturt bakalım kenardaki siyahlara ne diyeceksin. ... |
Forumda Adobe Premiere |
18 yıl önce |
|
Cevap: O...ÇOCUKLARI 2 öğrenci o. çocuğu daha anlamlı:)Bence büyütmemek lazım limuzinden kim çıkmış, kim ciple gelmiş kim taksiyle dönmüş..Film ile bi alakası olmayan şeyler. |
Forumda Uzun Metraj |
18 yıl önce |
|
Cevap: safe margins çerçeveleri Soran diyorki videoyu nereye koymak lazım sen diyorsun Title, ben kabus görüyorum eğer sen rüyalardaysan. |
Forumda Adobe Premiere |
18 yıl önce |