Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: Canon HV30 satın alma SORU rehberi 🙂 Rode sistem yapmak fazla zor değil 2 tane metal boruya oturtacaksınız sisteminizi, veya B&H'den 170 dolar verip karbon rode alacaksınız:) |
Forumda Kamerayı Bulmak |
18 yıl önce |
|
Cevap: Canon HV30 satın alma SORU rehberi 🙂 Kabaca XLHD1 ile çok iyi yarışabileceğini söyleyebilirim. |
18 yıl önce |
|
Cevap: Canon HV30 satın alma SORU rehberi 🙂 Lens aparatı geniş veya tele açılardan başka bir özelliği yoktur, görüntüyü zoomlar veya deforme eder. HV30'u amatör çekimler için alabilirsin, her alanda kullanılabilir. O mikforonu alana salak derle... |
18 yıl önce |
|
Cevap: Canon HV30 satın alma SORU rehberi 🙂 Lens değilde lens adaparatı takabilirsin Raynox markası Gittigidiyor.com'da mevcut 43mmlik bakman gerekiyor.Onun dışında mikrofon da yine internetten istersen bulabilirsin.Şuan arkadaşımın sattığı Rod... |
18 yıl önce |
|
Cevap: Profesyonel 3ccd HDD kamera tavsiyesi lütfen Mesjaından dolayı bende kamerayı kullanmamış, veya kullanmayı bilmeyen.İlk defa kamera alacak biri izlenimi verdi bundan dolayı ilk defa kamera alacaklara üst modeller tavsiye etmek pek anlamsız oluyo... |
18 yıl önce | |
|
Cevap: Canon HV30 satın alma SORU rehberi 🙂 4:3 DV olarak 16:9 HDV sadece HV modellerinde asla ve asla HDD yoktur. Mofiye nedir anlayamadım ama. |
18 yıl önce |
|
Cevap: Ne yapmalı ne etmeli bi oyunbazlık bi şeytanlık BULUŞMASI ! Eğer gelmeyi düşünen olursa gidebilirim, tek başıma yol gözümde büyür yoksa.Ben kaydımı yaptırdım. |
Forumda Duyurular |
18 yıl önce |
|
Cevap: HOMEMADE STEADICAM İÇİN 10 ADIM İLERİDEN BAŞLAYIN Çinliler herşeyin kopyasını yapar:) |
Forumda DIY - Kendin Yap |
18 yıl önce |
|
Cevap: Ne yapmalı ne etmeli bi oyunbazlık bi şeytanlık BULUŞMASI ! 4 Haziran Apple Final Cut Server Semineri var aklınızda olsun:)2'den 8'e kadar sonrasında da disko disko partizani yaparız;) Doğuş Otomotion'da(Maslak) |
Forumda Duyurular |
18 yıl önce |
|
Cevap: Ali YALÇIN Fotoğrafları Güzel aletler de..Çok poz çekiyoresan aleti alsan çok daha iyi tabi ki.Yoksa taramak aynı fiyata geliyor, banyo ettirip tarayıcıya sokarsın veya sen banyo edip hemen dijitale aktarabilirsin. Bu sanırı... |
Forumda Fotoğrafçılık Üzerine |
18 yıl önce |
|
Cevap: Profesyonel 3ccd HDD kamera tavsiyesi lütfen Hdd tutturmuş herkes, Canon HV30! |
18 yıl önce | |
|
Cevap: Capture - Grafik Kart Bi kere başlık aç. |
Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları |
18 yıl önce |
|
Cevap: Cesitli cizgi filim animasyon videolari www.fotosearch.comwww.freestockfootage.com |
Forumda Genel Çekim Sorunları |
18 yıl önce |
|
Cevap: JVC GY-HD 100E ??????????? 1xx serisi 04 yapımı 250 son modellere bakabilirsin, ProHD'de daha iyiler. |
18 yıl önce |
|
Cevap: Ne yapmalı ne etmeli bi oyunbazlık bi şeytanlık BULUŞMASI ! Mayıs sonu Haziran başı harika olur:) |
Forumda Duyurular |
18 yıl önce |