Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: Canon HV30 satın alma SORU rehberi 🙂 Önerebilirsin, eğer klip çekilecekse 35mm adaptör ile de desteklenmeli. |
Forumda Kamerayı Bulmak |
18 yıl önce |
|
Cevap: Mini DV kamera önerisi Bence uygun. |
Forumda Tüketici Sınıfı Kameralar |
18 yıl önce |
|
Cevap: Türban yasası iptal oldu! Avrupa İnsan hakları mahkemesi alacaksa önce AB'ye alsın, almayacaksa hiç karışmasın.Maşallah ülkeye burnunu sokan amma yer var hakları olmadan, bizim kekolarda izin veriyorlar... Ağlasın sonra AKP il... |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Canon HV30 satın alma SORU rehberi 🙂 Lens ne kadar büyük olursa çipte ona göre mesafeli olması durumunda böylece ufak bir kamera olamaz.HV serisinin asıl tutma nedeni ise HDMi kapıyı ilk defa kullanan bir kamera oluşu ve dandik Sony kame... |
Forumda Kamerayı Bulmak |
18 yıl önce |
|
Cevap: Mini DV kamera önerisi Evet özelliklere bakarak marka model tahminlerimiz başlamıştır:) |
Forumda Tüketici Sınıfı Kameralar |
18 yıl önce |
|
Cevap: Reklam Tekniği Hakkında Evet zaten o teknikte Stroke'u yapmak için bebeğin şablonunu çıkartmakla başlıyor, sonrasında mavi bi Stroke atarsın üstüne böylece olur, ama maskeleme iyi olması gerekiyor ki arada sıçramalar olmasın... |
Forumda Diğer Yazılımlar |
18 yıl önce |
|
Cevap: fotoğraf makinası ile film çekmek????? "çünkü 35mm kameralarda 25 kare"ıı ıh 24 kare gelir, filmi kameralarda shutter sistemi çok ilginç çalışır fotoğraf makinesi ile aynı mantıkla asla çalışmaz, çalışsaydı çünkü çekerken filme kaydedilirk... |
Forumda Fotoğrafçılık Üzerine |
18 yıl önce |
|
Cevap: Reklam Tekniği Hakkında Aslında böyle konular çok var sadece tekniğini bilmediğiniz içindir, teknik ise basitçe maskeleme (masking) denilen Premiere kullanıyorsan After Effects ile yapabileceğin bunun dışında birçok programl... |
Forumda Diğer Yazılımlar |
18 yıl önce |
|
Cevap: fotoğraf makinası ile film çekmek????? 🙂 Aynen, ama bazı fotoğraf makineleri de varki realtime çekim yapabiliyor hatta slow-motion için birebir kesinlikle ama çok az burst çekim yapabiliyor. |
18 yıl önce |
|
Cevap: En Son İzlediğiniz Film rec dediğiniz sanırım şu sıralar bi sinemada gösterilen amatör çekilen "işte oyunculuk seçmelerinde şuşububu oluyor sonra kız seçmelere geldim derken bi virane de uyanıyor rol yapması isteniyor" böyle... |
Forumda Uzun Metraj |
18 yıl önce |
|
Cevap: Kamera objektifi yapabilirmiyiz ???? Kilitlenmeli demedim ki ama yani çekip çıkartıp yeni konu gibi tarihine bakmadan yazan çok, ayrıca konuyu diriltenin mesadjı ile de konu arasında hiçbir bağlantı yok.Demek istediğim oydu. |
Forumda Görüntü Yönetimi |
18 yıl önce |
|
Cevap: fotoğraf makinası ile film çekmek????? Görüntü sensöre düşmeden görüntüyü nasıl tvye aktarmayı planlıyorsun? |
18 yıl önce |
|
Cevap: CADDE - Yayında 😀 Tamam o halde film ile ilgili ciddi eleştirilmek istiyorsanız ben hafiften bir filme deyineceğim. İlk başta filmi izleyen amatör çekimleri ile dikkat çekiyor uzun metraj diye öne çıkan film üstünde ... |
Forumda Arşiv |
18 yıl önce |
|
Cevap: fotoğraf makinası ile film çekmek????? Olur olmaz değil, ama 600liralıkla düşünme.Alırsın bi Canon EOS 1D gibi bir makine, saniyede 16 civarı kare ile stop motion gibi 16 fps oynayan bir film çıkartırsın. Ben ödül almış bir filn izlemiştim... |
18 yıl önce |
|
Cevap: canon hv20 görüntü Evet, iki ayrı beyaz olarak algılaması gerekiyor farklı ışık kaynaklarında.. sonra onu beyaza çeviriyor.Zaten amacı beyaz bölgeyi ayarlamak yani oraya yeşil bi kart koyarsan bu sefer farklı bir sonuç ... |
18 yıl önce |