Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: SONY HVR HD1000P Her zaman söylüyorum bunlar sadece makyajı, izleyici çektiğinin boyutuna değil ne çektiğine baksın."babacanba" ne demiş, "Pastaneye gidip çekim yapmak istiyor...ve ciddiye alınmak istiyor...canon bunu... |
18 yıl önce | |
|
Cevap: Canon HV30 satın alma SORU rehberi 🙂 ne demek istediğini sanırım yine kimse anlamadı. |
Forumda Kamerayı Bulmak |
18 yıl önce |
|
Cevap: SONY HVR HD1000P O pastanecinin sizden gözünün ayırmaması sizin ne kadar iyi bir yönetmen olabilitenizle alakalı.Yani boyu değil işlevi, çok büyük prodüksiyonlarda bazen ufak kameralarla çekilebliyor ama "bu ne lan se... |
18 yıl önce | |
|
Cevap: Canon HV30 satın alma SORU rehberi 🙂 Ali'nin ne demek istediğini bir kenara bırakırsak.Pilli ve pilsiz adaptörler mevcut.Pilsizler aynı zamanda titreşimsiz de olmakla beraber grain yani dokulanma yapmakta.Tabi tercih size kalmış. |
18 yıl önce |
|
Cevap: Canon HV30 satın alma SORU rehberi 🙂 Nasıl yani? |
18 yıl önce |
|
Cevap: en iyi converter hangisi Forum kurallara uyunuz. |
Forumda Adobe Premiere |
18 yıl önce |
|
Cevap: Canon HV30 satın alma SORU rehberi 🙂 Tabiki. |
18 yıl önce |
|
Cevap: Canon HV30 satın alma SORU rehberi 🙂 Evet pil ile çalışıyor. |
18 yıl önce |
|
Cevap: Ne yapmalı ne etmeli bi oyunbazlık bi şeytanlık BULUŞMASI ! 😀 Özgür görende öss parti yapıyor sanıcak. -Beetlejuice-Marepictures-Hepa ve göbeği |
Forumda Duyurular |
18 yıl önce |
|
Cevap: Sette Kullanilmak Uzere Hazirlanan "Kadraj Albumu" Özgür bi an önce açalım şu başlığı talepleri görelim ve buluşalım. |
18 yıl önce | |
|
Cevap: Sette Kullanilmak Uzere Hazirlanan "Kadraj Albumu" Çok mantıklı sonuna kadar destekliyorum.Bunu nasıl yapabiliriz site yönetimine duyurulur. |
18 yıl önce | |
|
Cevap: Sette Kullanilmak Uzere Hazirlanan "Kadraj Albumu" Sinekcim daha önce kullanılmamış kadraj var mı sence:) |
18 yıl önce | |
|
Cevap: Sette Kullanilmak Uzere Hazirlanan "Kadraj Albumu" Benim de kafamda böyle birşey vardı.Tek kadraj için değil fon düzenlemeleri, ışık değerleri... hepsini kapsar böyle birşey.Kararsız kalınırsa sette çok yardımcı olur. |
18 yıl önce | |
|
Cevap: Canon HV30 satın alma SORU rehberi 🙂 Forumda araştırabilirsin, çok yazıldı çizildi..Ayrıca sitesinde de bahsediyor. |
18 yıl önce |
|
Cevap: Canon HV30 satın alma SORU rehberi 🙂 Gittigidiyor mu sanmıyorum:Swww.redrockmicro.com gibi |
18 yıl önce |