Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: İnternet'ten Videolar harika harika ne diyelim, klip, müzik sözler ah ah harika... |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: SGpro35 & HV 20/30 Kenarlardan görüntünün kesileceğini sanmıyorum çünkü büyükten küçüğe indiğin için.SGpro olarak HV20 izledim mi tam hatırlamıyorum ama 72lik ise 72liklere göredir.Bence Brevis, Letus daha mantıklı olur... |
Forumda Görüntü Yönetimi |
18 yıl önce |
|
Cevap: görüntü formatı oluşturmak Yok, sen kaç kaş atarsan değer farkeder. |
Forumda Adobe Premiere |
18 yıl önce |
|
Cevap: görüntü formatı oluşturmak Çıktısını alırken pixel ayarlamalarını sen yapman gerekli.720x değilde 720x200 mesela. |
Forumda Adobe Premiere |
18 yıl önce |
|
Cevap: Panasonic GS Serisi Kameralar ile ilgili herşey Garantisi olmadığı için hiçbir Panasonic teknik servisi kamerana bir sorun çıkarttığında bakmayacaktır."Tekofaks servisleri" Bozulma gibi durumlarda muhattap bulamayacaksın, firma garantisi veya ithal... |
18 yıl önce | |
|
Cevap: Beğendiğiniz Film Müzikleri Tarantino kim ya, o kim ya:) |
18 yıl önce | |
|
Cevap: Beğendiğiniz Film Müzikleri Jurassic ParkMatrixMaskForrest GumpIndiana Jonesgider...:) |
18 yıl önce | |
|
Cevap: Panasonic GS Serisi Kameralar ile ilgili herşey HD için sınıf atlamak istiyorsa bilgisayarı da iyi olması gerekiyor. "Mesela kamerayı biraz hızlıca sağa çevirdiğimde görüntüde kaymalar olmasın istiyorum." Hepsinde olacaktır, kalitesine bağlı birşey... |
18 yıl önce | |
|
Cevap: Sinemada izlediğiniz ilk film Yaş 6 Jurassic Park : ) Hem de Sürreyya Sineması.Artık nasıl büyülendim siz hesap edin. |
18 yıl önce | |
|
Cevap: YALNIZLIK - Sırlar dünyası:)Aha hadi bakalım emir az kaldı stv yolları |
Forumda Senaryo ve Hikaye |
18 yıl önce |
|
Cevap: Panasonic GS Serisi Kameralar ile ilgili herşey Evet bak benim aklıma hiç gelmemişti, bence harika olur:)pipi35 gelecek vaat ediyor ufak kameralar için. |
18 yıl önce | |
|
Cevap: Panasonic GS Serisi Kameralar ile ilgili herşey Zaten aynı seri olduğu için yaklaşık hepsi aynı, bütçeni yazarsan daha çabuk yardımcı olmaya çalışırız.75 minimum özellik ile başlayarak, ortalama alınabilecek model olarak ben 280 derim. GS180'de iyi... |
18 yıl önce | |
|
Cevap: SONY HVR HD1000P ilk alıntı bana ait değil ondan bana birşey söylememen gerekli.üçüncü alıntı ile de alakam yok.Son alıntıda görüldüğü gibi hiçbirşey yok ki, diğerlerinin arkasındayım.;Mantıklı olan bu.Üstüne Sony bil... |
18 yıl önce | |
|
Cevap: SONY HVR HD1000P Yahu Ali akıl var mantık var, yazdıklarımı düzgün okuduysan, oradaki örnekler tamamen konunun anlam bütünlüğünü yakalamış okuyanları bozmamak için aynı örnekten yola çıkılmadır.Bunu kendine neden algı... |
18 yıl önce | |
|
Cevap: SONY HVR HD1000P Ayrıca birşeye parmak basmak istiyorum.Şuan Canon EOS 450D çıktı, 400'ün yeni modeli ve daha kompakt bir modeli.Herkes büyük olsun ister ki 400D anca avcuma sığıyor gerçekten ben zorluk çekiyorum ama ... |
18 yıl önce |