Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: BP reklam Logo her zaman sağ altta olur 😉 |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: 3CCD vs CMOS Bunun etkilemesi çok çok ufak bir yüzdededir.Ben tamamen satış politikası olarak sayıyorum.Full frame fotoğraf makineleri yeni çıktı ama sanki yeni yapmayı başarmışlar gibi..Bunu koymak o kadar da imk... |
Forumda Kamerayı Bulmak |
18 yıl önce |
|
Cevap: 3CCD vs CMOS Belki bize yansımaz o ısınma ama ömürlerini yiyeceği kesin:) |
18 yıl önce |
|
Cevap: HVRZ7 ve HVX200 Karşılaştırması ??? Sony'nin son kameraları oldukça iyi ama Panasonic'in eline su dökebilir mi o tartışma meselesi. |
18 yıl önce | |
|
Cevap: Bazi nesneleri cekerken isigin yansima problemi Ben tam anlayamadım sorununu?Çektiğin görünrtüden bi fotoğraf koyarsan sorunun ile ilgili belki daha yardımcı olunabilir. |
Forumda Sinema'da Işık |
18 yıl önce |
|
Cevap: Canon HV30 satın alma SORU rehberi 🙂 Türkiyede üretici firmaların sattığı bütün kameralar Pal'dır. |
18 yıl önce |
|
Cevap: Profesyonel 3ccd HDD kamera tavsiyesi lütfen Kocaman ve rengarenk yazmana gerek yoktu.Ozaman sana Sony HD1000 öneriyorum. |
18 yıl önce | |
|
Cevap: Ne yapmalı ne etmeli bi oyunbazlık bi şeytanlık BULUŞMASI ! Ben geliyorum. Yer ve zaman kesin söyleyin bakimm:) |
Forumda Duyurular |
18 yıl önce |
|
Cevap: 3CCD vs CMOS GS500'de kulaklık girişi var:) |
18 yıl önce |
|
Cevap: Tamamda benim karşı duruşum hala devam ediyor, bu yol değil ki yani gördükten sonra hmm evet haklısın fln diyemem, demem.Kolay yoldan zengin olma çabası Evci'nin bu.Neyse birşey demiyorum herkes napma... |
18 yıl önce | |
|
Cevap: Adobede 2 birbirinden bagimsiz ve farkli kesimindeki Secuenl Secuen? |
Forumda Adobe Premiere |
18 yıl önce |
|
Cevap: Abi naptın?Yapma yahu 2 saat ile sinema öğrenilir mi?Yeni gelenleri yemek amaç.. |
18 yıl önce | |
|
Cevap: # Katılım 15 kişi ile sınırlıdır.# Etkinlik Ücretlidir. diyor:) Bence hiç katılmayın, baltalamak istemem ama oradaki öğretilenleri kendiniz de edinebilirsiniz. Yani anlatılan hiçbirşey yok onun yerine... |
18 yıl önce | |
|
Cevap: Söyleyebileceğim pahalı olduğu. |
18 yıl önce | |
|
Cevap: funny games u.s.(2008) tutun elinden animasyona götürün ne fani geymsi |
Forumda Uzun Metraj |
18 yıl önce |