Hepa

Eklenen Forum Cevapları

Cevap: Böyle bi şey mümkün müdür ?

Diyanet işleri yakın zamandaki bildirgesinde bu dini çürüten birçok fotoğraf yayınladı.

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: "673"

Her ne kadar öğrenilmesi gereken çok şey var ise bile, elimize kamera alıp şöyle bir film çekelim ile başlayıp güzel bir kısa film çıkartmışsınız.Tamam teknik veya teorik eksikleriniz olabilir, bunlar...

Forumda Arşiv

18 yıl önce
Cevap: Aldananlar

Forumda bulunan hiçbir eleştiriyi okumadımi, gerekte duymadım tartışmaların kaynağını.Filmi izledim, yorumum budur. Kısa filmde filmin isminin yazmasına karşıyım başta, filmi kötüyeleyen birşey resmen...

Forumda Arşiv

18 yıl önce
Cevap: Genç Sinema

Forumda Ekip Arayışı

18 yıl önce

Arkadaşım serzenişini hem yersiz hem de kaba buluyorum.Sen belli ki benimsinemalarim.com'a filmini yollamışsın ve yayınlanmamasından şikayetçisin ama sen bilmiyorsun ki 6 aydır filmini yayınlatmayı be...

Forumda Ekip Arayışı

18 yıl önce
Cevap: Panasonic'ten 3MOS Kameralar

Yok canem ben 3CCD Cmos sensorden daha fazla elektrik harcıyor diyordum ve daha ufak oluyor diyordum.Tabi ki öncü çıkacak 3MOS sensorlerde 1/2.7 beklemeyelim:D Ama böyle bir standartla verirlerse hari...

Forumda Yarı-Profesyonel ve Profesyonel Kameralar

18 yıl önce

Bölünerek çoğalmak pek geliştirmiyor, bu sitede filmlerinizi yayınlayabilirsiniz.

Forumda Ekip Arayışı

18 yıl önce

Yok etkilemez:)Sınıf farklılıkları var DVX uzun süre daha düşmez.

18 yıl önce
Cevap: Rapidshare Premium Account

Silmeyin abi napıyorsunuz:) DVD fln yazın..Ben kıyamam valla, kıyamıyorum da bi 500 WD oldu 2.yi alıcam.

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: SONY HVR HD1000P

O kalitede olamayacağı kesin.

18 yıl önce

Güzel bir yenilik merakla bekliyoruz:)

18 yıl önce
Cevap: SONY HVR HD1000P

Her kamerayla iyi bir film çekilir, önemli olan sadece kamera değildir.Işık olmadan kaliteli görüntü yakalaman güçtür.

18 yıl önce
Cevap: bunu mu koysak?

oha!Bu ağır oldu:)Ben valla FSX oynuyordum kurdum uçağı Esenboğa'ya, sıkıldım foruma bakim dedim.

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce

Hangi doğru parçalar:D

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce

Hadi ya! 3 saat he:)Maşallah maşallah.

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Sayfa 231 / 397