Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: bunu mu koysak? Yok çok karmaşık, iyidir öbürü. |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: İnternet'ten Videolar Ana youtube açıldı! |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: En Son İzlediğiniz Film Lebleboswki 9.9 dur abi:) |
Forumda Uzun Metraj |
18 yıl önce |
|
Cevap: Böyle bi şey mümkün müdür ? Bu arkadaşı emniyetle alıyoruz hemen çok çakal çıktı:D:D |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Böyle bi şey mümkün müdür ? Eee..Ben anlayamadım böyle bir yöntem var ise sadece Avrupa ve Asya ülkelerinde geçerli olması gerekli çünkü 25 fps görüntü alabilen sadece bizim yayınlarımız.Amerika bunu nasıl yapıyor tam anlayamadı... |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Tv Net - Montajcı aranıyor Demek 2 ay:) |
Forumda Duyurular |
18 yıl önce |
|
Cevap: Firewire kartı sorunu? VTR moduna gelip ayarlarından HD veya DV moduna getirebilirsin.Sonrasında Premier Pro 2'yi yükleyip capture yapmayı deneyebilirsin. |
Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları |
18 yıl önce |
|
Cevap: Bakkal Amca 🙂 Bunu duyduma sevindim..Umarım daha iyi işler gelir..Site filmi değilde güzel bir film çıkar İzmir'den. |
Forumda Arşiv |
18 yıl önce |
|
Cevap: Tv Net - Montajcı aranıyor Tamamdır o zaman Haftasonuna kalmadan bi geliyorum:) |
Forumda Duyurular |
18 yıl önce |
|
Cevap: Bakkal Amca Hüseyin Turan klibi gider buna hem esprili hemde karılar kızlar şakalar makalar. |
Forumda Arşiv |
18 yıl önce |
|
Cevap: Bakkal Amca Bilmem abi sinema sitesiyiz diyoruz hele izmirsinek bunu iftiharla göstermesi siteye yakışmıyor bence..Neyse bana düşmez tabi de.. |
Forumda Arşiv |
18 yıl önce |
|
Cevap: CANON HV Serisi Hakkında Her Şey! Yok kullanmıyorum. |
18 yıl önce | |
|
Cevap: Tv Net - Montajcı aranıyor 😀 Gelirim ama 3 aylık somalili işçi alımı varsa, yaz dönemi için. |
Forumda Duyurular |
18 yıl önce |
|
Cevap: Bakkal Amca Abi siteden acilen kaldırın:)Bu ne yahu..:D |
Forumda Arşiv |
18 yıl önce |
|
Cevap: CANON HV Serisi Hakkında Her Şey! Sonuncuyu katmazsak 5-6 milyar etti şimdiden:) |
18 yıl önce |