Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: Güncel Doğubank Kamera Fiyatları 150 Dolar mı indirim yapmışlar nöe!Nakitte 150 dolar çok az ya.En az bi zorlarsan 300 250-300 dolar düşürmemliler.Koca alet alıyorsun. |
18 yıl önce | |
|
Cevap: if i go if i stay - yayında Görünrüler filmden kareler mi (Eğer öyleyse, çok başarılılar.) |
Forumda Arşiv |
18 yıl önce |
|
Cevap: Sinema öğrencisine kamera ... One farklı Scarlet farklı.Sinematografiden kastım bir ışığı patlatıcak şekilde konumlandırırsanız ve kamerada herhangi bir pozlama yapmasanız kamera tabi ki patlak alacaktır. |
18 yıl önce | |
|
Cevap: Sinema öğrencisine kamera ... Kameraya yönelik eleştirilerinizi kamerayı ve sinematografiyi kullanamayışınıza yordum daha çok, patlayan ışıkları ve üstüne özensiz renk düzenlerimelerini hiçbir kamera kurtaramaz. |
18 yıl önce | |
|
Cevap: Sinema öğrencisine kamera ... HVX'i bugüne kadar yetersiz diyen bi sen çıktın, bakalım filmlere bi hele. |
18 yıl önce | |
|
Cevap: Sinema öğrencisine kamera ... HVX100? DVX100?HVX200 Gerçek HD'de farkı çok büyüktür. |
18 yıl önce | |
|
Cevap: Sinema öğrencisine kamera ... Zevkler ve renkler tartışılmaz.Bunu göz önüne alarak HVX'i sevmemiş biri olarak o zaman Sony almanda hiçbir sakınca yok diyebilirim. |
18 yıl önce | |
|
Cevap: Sinema öğrencisine kamera ... Büyük ihtimal memnuniyetsizliğinin sebebi kamerayı kavrayamamış olmandandır. Son tavsiyem Sony'den kesinkez uzak durmandır. |
18 yıl önce | |
|
Cevap: Sinema öğrencisine kamera ... Sony'i al çöpe at, Sony'nin hiçbir handy kamerası iyi değil. Canon'dan şaşma.Ayrıca elinde HVX200 ve Firestore gibi bir muhteşem ikili dururken üşeniyorum demek bence o aletlere küfür gibi olur. |
18 yıl önce | |
|
Cevap: İnternet'ten Videolar Muto harikadır:D |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Total Video Convector sorunu DVD'nin orjinal olmasından kaynaklanan birşey olabilir, kullandığın program kopya korumalı dvd'leri çözemiyor olabilir.DVD Shrink ile çözebilirsin sorununu. |
Forumda Diğer Yazılımlar |
18 yıl önce |
|
Cevap: Ferhat Göçer'e açıkmektup Ne alaka, neden tiskiniyoruz ki?Koyotiticim bide sinema ile ilgili başlık açsan keşke:) |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: En Son Gittiğiniz Tiyatro Oyunu Öyle birşey demedim ki, samimiyetsiz buluyorum çünkü yapılan tür tekdüze, hiçbir heyecanı olmayan işler.Farklı türlerden şeyler çoğaldıkça renkte katılacaktır demek istiyorum. Tiyatro bence bi milleti... |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: En Son Gittiğiniz Tiyatro Oyunu Bence bununla alakası yok tiyatro hiçbir zaman ülkemizda halka hizmet vermedi, yakın dönem hariç.Bununla beraber tiyatro kültürü burjuvalara yönelik olurken okumamış, cahil kesim nasıl tiyatroya gideb... |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: En Son Gittiğiniz Tiyatro Oyunu Bence tiyatro yapay ve gereksiz. |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |