Hepa

Eklenen Forum Cevapları

Cevap: Projeksiyon Cihazları

İlk ampül yanında geliyor zaten ama sonrasında peki?300-400 dolarları tekrar gözden kim çıkartır.Hem de bu ampüllerin garantisi de yok.

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: Canon EOS 450D

he işte bu bağlamda sinema yapıyorum dersek te sinema salonu inşa ediyoruz oluyor:D

Forumda Fotoğraf Makineleri

18 yıl önce

"kelimelerle bile anlatamayan biri fotoğraflarla nasıl anlatabilir" Fotoğraf nettir, basar çekersin.Komplike bir yanı yok. Fotoğraf kelimesi türkçeleşmiş?Ne zaman türkçeleşmiş? gibi şeylerden çok anla...

18 yıl önce

Aleti almakla bitmiyor ki, ampül??

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: Benim de Söyleyeceklerim Var

Harbi sapıksınız, sinema konuşun, sinema.

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce

Eylem böyle bilmediği konularda lafı atar sonra doğruyu öğrenince ah ben öyle demedim der. Arkadaşlar altını çizerek söylüyorum CANON EOS Lens serisi yani EF ve EF-S bütün DSLR serilerinde kullanılabi...

18 yıl önce
Cevap: The Happening ve M. Night Shyamalan

Bak zaten belirtmişsin:)Sonuçta süper teknolojileri olan insanlar bile en basit teknolojilere yeniliyorlar, mesela sen milyarlık tv yap ama üstüne su dök!bozuldu:) Bunun gibi düşünürsekte daha önce gö...

Forumda Uzun Metraj

18 yıl önce

🙂 olabilir, ama divx izledikten sonra sorun olmaz yani, çok rahatta bence kurgu kaldırır görüntüye bakarsın renkler belki gerçeğini vermez patlamalar çok olur ama, ana monitör olarak idare eder yani b...

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce

Aşmış zaten sanıyorum.Ben filmi 3 kere izledim, hala da izleyebilitem var.O sahnede ki Mel G. 'da dediği gibi "Uzaylılar kapıyı açmak istemiyor, sadece gürültü çıkartıyorlar.Bu vakitte içeri başka bir...

Forumda Uzun Metraj

18 yıl önce

Bir fotoğrafçı eğer resim diyorsa demekki hala geliştirmesi gereken bi yeri "dili" var. Eee tabi ki defosu olacak yani sen 20 ila 40 yaşında lens alıyorsun olsun o kadar bozulmaları açıkcası gittigidi...

18 yıl önce

Eeee peki madem ne bu dönüş:)Leş görüntü şimdi izlenebilirliğe mi kaydı.Nerede kerizlik?

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce

Resim değil fotoğraf.en ucuz 400 500 kaada bulursun belki.. Naptın yahu 100-150 liraya kralını alıyorsun FD'lerin.

18 yıl önce

Şuan divx'lerin 700x çözünürlüğü geçmediği, normal Pal yayınında 720x alırken.Ne gerke var süper çözünürlüklere onu anlamadım ben:S HD uygun bir projektör alacaksan zaten 2 lirayı gözden çıkartmak laz...

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce

Village harikaydı ya.."Yok ben filmin başında bildim" diyenlere de inanmıyorum.. Sözlükten okuyup gidiyorlar:D

Forumda Uzun Metraj

18 yıl önce

Ben İşaretler filminin bonusu olarak yaptığı ilk filmi izlemiştim, film dediğime bakmayın yani bi VHS bulmuş uzaktan kumandalı bir arabanın üstüne maske oturtup kendini kovalatmış, üperrr bi korku-ger...

Forumda Uzun Metraj

18 yıl önce
Sayfa 224 / 397