Hepa

Eklenen Forum Cevapları

Cevap: Canon EOS 450D

17-85 yeterli gelecektir sana şuanlık üstüne bi 50 al o seni yarım sene götürür sonrasında iyi bir tele veya geniş alırsın bilmemkaçyüz taksit ile:) 10-22 diyorsun ama onlar çok ekstrem lensler, her z...

Forumda Fotoğraf Makineleri

18 yıl önce
Cevap: Kayıp Hazine - LOST TREASURE 2008

Facebook'ta kendisine ait olmayan arabanın sürücü koltuğunda güneş gözlüğü ile kendini çekenlere gıcığım bende.

Forumda Arşiv

18 yıl önce

Analog napıcan yahu zaten ucuz:)190 liraya lens mi var 1.8:)Almışken AF al yahu.Geniş lensleri alırsın bari FD fln yani deymez. FD > EF dönüştürücü de 100 lira.

18 yıl önce

Evde gözlükle arama yapan tipler haha allah kahretmiye hoh hoh hoh göbeğimi tuta tuta güldüm ya... Book of Secret tam ehüehü hoh hoh. Bu film ya başyapıt olur yada ÇÖP.

Forumda Arşiv

18 yıl önce

Eylem çok haklı ben sadece yeterli olacak şeyleri yazmıştım.Ama tavsiyem zaten zoom lens alman başta, zaten 40D'de kötü lens gelmiyor.Emin ol!Plastik, kötü camlı lensler 400D gibi makinelerde var.40D'...

18 yıl önce
Cevap: Canon makinalar için 28-200 Subjektif.

Diyorum abi anlamıyorsunuz kkymn.exe diye bir program var senaryoyu sürükleyip üstüne bırakıyorsunuz .avi çıktı film veriyor.Keyifle izliyorsunuz.Kırek isteyen özele gelsin.

18 yıl önce

Şuan çıkmak zorundayım ama akşam sana detaylı olarak bildiririm tabi.Şuan kabaca deyineyim. Kırmızı şeritliler düşük diyaframlıları temsil ediyor ve fiyatları 1 milyardan başlıyor en düşüğü 400 € artı...

18 yıl önce

Anlaştık o halde 5D EF-S takılmıyor ama ondan öncesini kaldırıyor.EF-S almayın zaten.40D çok iyidr.

18 yıl önce

18 yıl önce

Eylem hala anlam karmaşasındasın.DSLR SLR ne demek onu bi tam olarak anlamak lazım.Ben yüzyıl öncesinin SLR objektiflerinden bahsetmiyorum.Şuan Canon'un ürettiği EOS SERİSİ SLR objektifleri takabiliyo...

18 yıl önce

Ne demek alaycı!Alla alla ben filmin fanı oldum bile!Çok güzel duruyor.Merakla beklyorum.Umarım kendinizi ispatlarsınız. Böyle filmleri çeken kişiler şuan Hollywood'da milyon dolarlık filmler çekiyor ...

Forumda Arşiv

18 yıl önce
Cevap: Canon makinalar için 28-200 Subjektif.

oh be abi ben de bunu bekliyordum.3-500 mm yapmayı düşünüyormusun

18 yıl önce
Cevap: aMatör kameralara boom mikrofon???

İşini görecektir.

Forumda Ses ve Kayıt

18 yıl önce

Of be çok heyecanlı! Nasıl bekleyeceğim bilemiyorum..

Forumda Arşiv

18 yıl önce

Afaroz etmedim ki, işte asıl nokta orada.Yeri gelmişken konu açıldı. Ayrıca EF ile EF-S lens arasında sadece dijital fark var.Yani EF-S dijitallere yönelik beyaz kare imleşli.EF serisi ise kırmızı nok...

18 yıl önce
Sayfa 223 / 397