Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: CANON HV Serisi Hakkında Her Şey! Tabi ki.Ben yaklaşık aynı fiyata nakit almıştım.Valla düşmüş fiyatlar hemde HV30.:) Klipte başarılar, elimden gelen birşey olursa yardımcı olmak isterim. |
18 yıl önce | |
|
Cevap: Hepa bttfatunga'yı uzun bi aradanj sonra burada görmek çok güzel:) İyi dilekleriniz için herkese çok teşekkür ederim.21'i devirdik heh |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: CANON HV Serisi Hakkında Her Şey! Çok iyi fiyata sahip olmuşsun, hayırlısı olsun. |
18 yıl önce | |
|
Cevap: Sinema öğrencisine kamera ... Hayır. |
18 yıl önce | |
|
Cevap: Üyelerin Fotoğrafları Bilal'i sanki belediyeden yollamışlar gibi bi hali var, kolunun altında evrağı ile fotoğraf:D:D:Dhafiftrak yarım kollu tişört yanığı ile ehah |
Forumda Film Fabrikasi.com |
18 yıl önce |
|
Cevap: HD DVD ve Blu Ray ee oldu olacak HDD'lerde ki katmanları çıkartıp bunlardan takalım:)çok daha ucuza gelir ehü |
Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları |
18 yıl önce |
|
Cevap: 1.000-1.200 YTLarasında bir kamera tavsiyesi lütfen Panasonic GS250 |
Forumda Tüketici Sınıfı Kameralar |
18 yıl önce |
|
Cevap: Can Kırıkları-Video Klip- HD Dostum malesef bu belirttiğin şey teorik ve pratik olarak imkansız.Yani HD'e çevirip pikselleri ikiye bölüp efektif piksel bile oluştursa imkansız. Plugin'e gerek yokki zaten AE veya Premiere'de aç tu... |
Forumda Arşiv |
18 yıl önce |
|
Cevap: CANON HV Serisi Hakkında Her Şey! Heh o zaman olur, hediye paketi fln da yaptırırsan gümrükten kolayca geçer:) |
18 yıl önce | |
|
Cevap: Dinlediğiniz Müzikler Zıkkım kadar özentisini görmedim üehğa |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Dinlediğiniz Müzikler Güzeldir yerden yüksek.Oyuncak Bulut hoş, hüzünlü bi parça.Akşam yollarım. |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Canon makinalar için 28-200 Subjektif. hah rapid'e düşmüş senin program, buldum da indirdim hemen ama bu program nasıl kullanıyor bi ders hazırlarsanız lütfen ben yeni üyeyim 2 mesajım var ama 99 senesinden beri takip ediyorum siteyi. |
Forumda Fotoğraf Makineleri |
18 yıl önce |
|
Cevap: CANON HV Serisi Hakkında Her Şey! O fiyata kesinlikle gümrük biner. |
18 yıl önce | |
|
Cevap: Projeksiyon Cihazları Mino tam Fokal Pıresçi oldun çıktın:D |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Kayıp Hazine - LOST TREASURE 2008 Evet biz de onu diyoruz, Film tartışıyoruz.Film başyapıt ama hala filmi kötülediğimi düşünüyorsunuz.Farkettiyseniz ben başyapıt veya çöplük dedim.Tamamen çöplk dememedim.Bazısı çöplük olarak görebilir... |
Forumda Arşiv |
18 yıl önce |