Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: Kamera Kiralamak Fiyatlarımız güncellendi, yakında sitemiz de güncellenecek.Şuanda sunucuda sorun var. |
Forumda Kamerayı Bulmak |
18 yıl önce |
|
Cevap: CANON HV Serisi Hakkında Her Şey! Auto Focus modunu değiştirmeni tavsiye ederim menüden.Instant Focus epey hızlı ondan titreyebilir. |
18 yıl önce | |
|
Cevap: CANON HV Serisi Hakkında Her Şey! Nasıl? |
18 yıl önce | |
|
Cevap: tracker controls yok Sanıyorum sen AE yüklemişin sadece yüklerken PRO olduğunu belirtmemişsin.PRO versiyonun da var sadece Track özelliği.Standartta yok. |
Forumda After Effects |
18 yıl önce |
|
Cevap: istiklal caddesinde çalan ayhan sicimoğlu parçası.. 🙂 Yok be abi konserler bana göre değil, yaşlandım sanırım eki eki eki.. |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: tracker controls yok O menüyü Window kısmından Tracker diye bulup açabilirsin. |
Forumda After Effects |
18 yıl önce |
|
Cevap: istiklal caddesinde çalan ayhan sicimoğlu parçası.. 😀 Metalica varken boşver sen Ayhan'ı heh. |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: istiklal caddesinde çalan ayhan sicimoğlu parçası.. Albüm sanırım A. Sicimoğlu'nun Friends & Family olması gerekiyor.Ben de Mudo'da keşfetmiştim şarkıyı sonrasında acaip keywordlerle aratıp albüme ulaştım adını öğrendim.Meğersem elimin altında varm... |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: tracker controls yok Tracker Controls menüsünü mü arıyorsun?Yoksa nasıl kullanıldığını mı öğrenmek istiyorsun? |
Forumda After Effects |
18 yıl önce |
|
Cevap: omuz aparatı Bunu kendiniz de yapabilirsiniz.Görüldüğü üzere yapmasında hiçbirşey yok.İhtiyacınız olan bir tane bisiklet boynuzu ve bir tane demirci ustası.Omuz yeri için ise sünger veya kolçak tarzı birşey. |
Forumda Görüntü Yönetimi |
18 yıl önce |
|
Cevap: jimmiy jib den yeni fotolar 🙂 + Videolar "..düşük bütçeli kısafilmci arkadaşlara hitab edecek jimmi jib yapmakiçin kolları sıvadım..." |
Forumda DIY - Kendin Yap |
18 yıl önce |
|
Cevap: Film Maliyeti Üzerine Tartışma Bölümü Özgür'ün de dediği gibi senaryo, çekim süresi, filmin süresi, çekim farklılıkları, istenilen şeye göre değişir.Tabi bu sadece çekim için. 35'den daha çok bence biz kendi alanımız da bu sorunlara yönel... |
18 yıl önce | |
|
Cevap: CANON HV Serisi Hakkında Her Şey! Evet, Mono mikrofon olduğundan kaynaklanan bir sorun fill yaparsan sorunun düzelir.Biraz da EQ ile oynarsan daha güzel sonuçlar çıkartırsın. |
18 yıl önce | |
|
Cevap: Üyelerin Fotoğrafları Eylem gerçek yüzünü gösterdi:D |
Forumda Film Fabrikasi.com |
18 yıl önce |
|
Cevap: Mimar Sinan'da okuyan birileri ? Bilgi iyidir gerçekten. |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |