Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: Ali YALÇIN Fotoğrafları Tek çekim mi? taksit mi?1100 dediler bana daha dün.Demekki tek çekimde de vade koyuyorlar. Kredi kartı ile Cams Digital'den almak daha mantıklı Sahibinden.com ve GG.com'dan bakılabilir 12 taksit 1.550... |
Forumda Fotoğrafçılık Üzerine |
18 yıl önce |
|
Cevap: Canon EOS 450D Alla alla epey bi yorum okudum herkes memnun zaten diyorlar ki, 1 haftada çıkan sorunlarda birebir değişim yapıyorlar. Babataş zaten Hayyam'ın hemen içinde, Canon'un üvey oğlu diye tanınıyor.ikinci el... |
Forumda Fotoğraf Makineleri |
18 yıl önce |
|
Cevap: Ali YALÇIN Fotoğrafları Yani toplaşıp gidelim alalım 2-3 tane dersen tabi yaparlar ama 400 dolar gii bi indirim bekleme 100 dolar ble oynamaz yani.1050 fln olur. Kredi kartında 1100 dolar üstünden vade koyuyorlar aya göre sa... |
18 yıl önce |
|
Cevap: Canon EOS 450D Mikro fotoğraf 1070 dolar40d body |
Forumda Fotoğraf Makineleri |
18 yıl önce |
|
Cevap: Ali YALÇIN Fotoğrafları Bu hafta içersinde 40D almayı planlıyorum.450D'den farklarına gelirsek tabiki kasa boyutu oldukça yüksek ardıl çekim modları Raw ve 14bitlik görüntü kaydı var.Unutmadan söyleyim; 70 e yakın fotoğrafı ... |
18 yıl önce |
|
Cevap: Kadir Abi Önünde saygıyla eğiliyorum! rtv lisede de var ayrıca:) |
Forumda Ekip Arayışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Benim de Söyleyeceklerim Var Haha köşe yazısı süpermiş seni pis satanist. |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Ali YALÇIN Fotoğrafları Iıı ıh olmamış yine:) |
18 yıl önce |
|
Cevap: Kadir Abi Önünde saygıyla eğiliyorum! Öyle abi sıradan değiller, marjinaller, uçuklar, eline para, kamera verseler of of of neler yapacaklar. Ayrıca RTV öğrencisi olmakta birşey yok ki haha burada koparım radyo-televizyon yani bitirince t... |
Forumda Ekip Arayışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: rengi ayarladıkdan sonra bütün filme uygulamak. Hepsine tek tek yapman gerekiyor, çünkü bir önceki planınla bir sonraki planın ışık değerleri birbirini tutmaz. Efekti Copy/Paste yöntemi ile bir sonraki segmentine yapıştıracaksın. |
Forumda Adobe Premiere |
18 yıl önce |
|
Cevap: İnternet'ten Videolar
|
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Haber Ajansı (FFHA) Bunlar bir de bekçi, orada görevlerini yapıyorlar.Görevleri ki böyle olaylara mahal vermemek. Yurdumda tavuğa, eşeğe, köpeğe, kediye yapılanlar azken karşı cinse yapılmasını artık normal karşılar oldu... |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: kamera arkası görüntüleri Türkler dizi çekebiliyor mu ki, kamera arkaları olsun:) Emin olun hiçbirşey öğrenemezsiniz. Bence öğrenebilinecek en yararlıları yine Bıçak Sırtı ve KV |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Beetlejuice "Özgür'ün göbeğinden zeytin yemek istiyorum" demeye çalıştı Ahmet. Böcükcüm nicce seneleree |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: maximus Tamamda bu reklam filmi, uzun metraj senaryo değil haha. |
Forumda Duyurular |
18 yıl önce |