Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: Canon EOS 40D Bajeksiyon güzel lensler bulmuşsun:)Fiyatları da çok uygun..Ben analog için uygun görmüyordum, malum iso her dakka değiştiremediğin için düşük diyaframlardan bakınıyorum hep ama artık bunlara göz gezd... |
Forumda Fotoğraf Makineleri |
18 yıl önce |
|
Cevap: Canon EOS 40D Bahsettim yukarda Aydınlar'dan 6 ay garantili 250 liraya almıştım.O sırada 200 liraya 70-300 Sigma'da vardı alamamıştım param yetmediği için. Body: 28-135 (Sıfırı 450 liraya gelmiş oluyor lensin.) |
18 yıl önce |
|
Cevap: Canon EOS 40D İyi noktaya parmak bastın Bayonetleri bilmek gerekiyor. EF bayonet:EF'ler EF-S diye de geçenleri var bunlar çarpanlar için üretilmiş S serisi, EF setler analog SLR'ler için EOS modellerine uygun halde... |
18 yıl önce |
|
Cevap: Canon EOS 40D 1. Eylemcim EF lensler manuel değil lenste sorun var ondan dolayı manuel çekiyorum.Ama AF, lens bu:2.40D'e manuel takman için EF to FD adaptör alman gerek 100 lira.3.taksitle alacak isen Cams Digital'... |
18 yıl önce |
|
Cevap: Kernel Panik ... AHAHAHAHAH EYLEM Bİ NUMARASIN!ilk ve son büyük harfle yazışım.. Çok havlayan köpek ısırmazmış. |
Forumda Arşiv |
18 yıl önce |
|
Cevap: Kernel Panik ... Konuşacağınıza çekin demek istiyorum..Boş konuşmaktansa dolu birşeyler çekmek yani. |
Forumda Arşiv |
18 yıl önce |
|
Cevap: Canon EOS 40D Kaynak altında var zaten:)Bakarsan görürsün. Valla ben Sigma Asp 28-105 250 liraya aldım.Sen de bak derim, Aydınlar'dan 6 ay garantili son gittiğimde EF lens kalmamış ellerinde.Metro biraz daha fazla ... |
18 yıl önce |
|
Cevap: Canon EOS 40D Firmalar daha koymadı bindirimi kampanya olarak ötv bizden diye kampanya yapıyorlar. Erkayalar bu hafta içersinde koyacaklarmış ÖTV'i. 17-85 ile 40D kit.veya 18-5517-85 zaten 500 dolar. Eğer lensin va... |
18 yıl önce |
|
Cevap: Canon EOS 40D Peşin alacağım.Bunlar portre lensi ile iyi aydınlatılmış (3-point light/ 3 aydınlatmalı ışık setupı ile portre aydınlatma) iyi oynanmış fotoğraflar. Lensin iyi olması kesinlikle fotoğrafı etkilemekte.... |
18 yıl önce |
|
Cevap: CANON HV Serisi Hakkında Her Şey! Mainconcept bence güzel ben onu kullanıyorum.Mainconcept laptopta çalışıyordum kasılmadan realtime kurgu yapabiliyorum çift çekirdek 1.7 ile. |
18 yıl önce | |
|
Cevap: Ali YALÇIN Fotoğrafları Ealgaiae almaz Naykon'cu o.ÖTV bu hafta yürürlüğe girecekmiş.Fiyatlarda oynama olacak.Canon bu hafta içersinde koyacakmış. |
Forumda Fotoğrafçılık Üzerine |
18 yıl önce |
|
Cevap: Canon EOS 40D Ah geç kaldım:)Neyse direk ulaşmak isteyen buradan okur artık. |
18 yıl önce |
|
Canon EOS 40D Canon EOS 40D Canon gelişmiş seviyedeki amatörler ve yarı-profesyonellere yönelik en son dijital SLR fotoğraf makinesi olan Canon EOS 40D modelini duyurdu. 10.1 megapiksel resim çözünürlüklü CMOS görü... |
18 yıl önce |
|
Cevap: Ali YALÇIN Fotoğrafları Aynen aç:)Ben biraz meşgulum akşama geliyorum o başlığa.. |
18 yıl önce |
|
Cevap: Ali YALÇIN Fotoğrafları Kredi kartı ile Cams Digital'den almak daha mantıklı Sahibinden.com ve GG.com'dan bakılabilir 12 taksit 1.550 lira.Aynı fiyata geliyor neredeyse ama 12 taksit. Cams Digital de epey güvenilirdir diye b... |
18 yıl önce |